საახალწლო კერძები | Europroduct

სააღდგომო კრაფინი

სააღდგომო კრაფინი

სააღდგომო კრაფინი

სააღდგომო კერძები
clock icon 120 წუთი pie chart icon 498 კალორია
სააღდგომო კრაფინისთვის საჭირო ინგრედიენტები: 300 გ უმაღლესი ხარისხის ფქვილი 70 გ შაქარი 7 გ მომენტალური საფუარი 1 კვერცხი 120 მლ რძე 1 ჩ.კ ვანილის ექსტრაქტი მწიკვი მარილი 50 გ კარაქი ⅓ ჭიქა ქიშმიში ან შტოში ⅓ ჭიქა ნიგოზი 30 გ კარაქი 3 ს.კ შაქარი სააღდგომო კრაფინის მომზადების წესი: ცომის მოზელამდე ინგრედიენტები 1 საათით ადრე გამოიღეთ მაცივრიდან და შეათბეთ ოთახის ტემპერატურამდე. რძე გაათბეთ ქვაბით, არ გააცხელოთ! ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი, საფუარი, შაქარი, ათქვეფილი კვერცხი, ჩაასხით ვანილი და რძე. დაიწყეთ ცომის მოზელა. როდესაც მასა შეიკვრება, დაამატეთ მარილი და კუბებად დაჭრილი კარაქი, ვზელთ მიქსერის ჯამში კაუჭით ან ხელით.  უნდა მიიღოთ ელასტიკური, რბილი ცომი. გადაფუთეთ ჯამი პარკით ჰერმეტულად და დადეთ თბილ ადგილას ასაფუებლად, მოცულობა უნდა გაორმაგდეს. დაჭერით ქიშმიში და ნიგოზი წვრილად. ცომი გააბრტყელეთ ფქვილის დახმარებით დაახლოებით 40x40-ზე. წაუსვით დამდნარი კარაქი (30გ), მოაყარეთ შაქარი, ქიშმიში და ნიგოზი. გადაახვიეთ რულეტად. გაჭერით რულეტი სიგრძეზე, დაუტოვეთ გადაბმა გაუჭრელი. ორივე ბოლო დააგორგლეთ და გადაადეთ ერთმანეთს. მოათავსეთ 850 გრამიან პასქის ყალიბში და დატოვეთ თბილ ადგილას ასაფუებლად, რომ 2 -ჯერ გაიზარდოს მოცულობა. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. კრაფინი გამოაცხვეთ 40-45 წუთი. თუ ზედაპირი ზედმეტად დაებრაწა, გადააფარეთ ფოლგა ცხობისას. გაგრილებულს მოაყარეთ შაქრის პუდრი.
დუბაის შოკოლადის დესერტი ჭიქაში

დუბაის შოკოლადის დესერტი ჭიქაში

დუბაის შოკოლადის დესერტი ჭიქაში

დესერტი
clock icon 20 წუთი pie chart icon 584 კალორია
დუბაის შოკოლადის დესერტი ჭიქაში   2 ულუფა   1 ჭიქა მოხალული კადაიფი 50 გ კარაქი 3 ს.კ. ფსტის კრემი Nutcao 1 ჭიქა დაჭრილი მარწყვი 100 გ შოკოლადი 50 გ ნაღები   კარაქი დაადნეთ ტაფაზე და აურიეთ კადაიფი, დაუმატეთ ფისტის კრემი, მოურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.   მიკროტალღურ ღუმელში ან ორთქლის აბაზანაზე დაადნეთ შოკოლადი ნაღებთან ერთად.   დესერტის ასაწყობად ჭიქაში მოათავსეთ ჯერ ფისტის კრემიანი კადაიფი, შემდეგ შოკოლადი და დაჭრილი მარწყვი, გაიმეორეთ იგივე თანმიმდევრობით.   სულ ბოლოს დაადეთ 1 კოვზი ფისტის კრემი და მოაყარეთ დაჭრილი ფისტა სურვილისამებრ.
პასტა ა ლა პუტანესკა

პასტა ა ლა პუტანესკა

პასტა ა ლა პუტანესკა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 20 წუთი pie chart icon 593 კალორია
ინგრედიენტები: პომიდორი - 2 ც Riscossa-ს პასტა პენე - 1 შეკვრა ცხარე, წითელი წიწაკა - 1 ც მწვანე ზეთისხილი - 100გ შავი ზეთისხილი - 50გ ნიორი - 1 კბილი Melis-ს კაპერსი - 1 ს.კ. ანჩოუსი - 3 ნაჭერი Scavi And ray-ს ზეითუნის ზეთი. ორეგანო   მოვხარშოთ პასტა. დავჭრათ ინგრედიენტები: კანგაცლილი და გულამოცლილი პომიდორი, ცხარე წიწაკა, მწვანე და შავი ზეთისხილი, ნიორი, კაპერსი და ანჩოუსი. ტაფაზე მოვასხათ ზეთი და მოვხრაკოთ ნივრის, კაპერსის და ანჩოუსის ბაზა. დავამატოთ წიწაკა. როგორც კი მიწვას დაიწყებს და იგრძნობთ თევზის არომატს, დავამატოთ პომიდორი, პასტას ნახარში 2 ჩამჩა, ორეგანო და მოვთუშოთ. ბოლო ეტაპზე დავამატოთ ზეთისხილი, ამოვუროთ და ავურიოთ მოხარშული პასტა. შევასქელოთ ოდნავ და გადმოვიღოთ თეფშზე. გემრიელად მიირთვით.
ვეგანური ტაკო

ვეგანური ტაკო

ვეგანური ტაკო

სამარხვო საჭმელები
clock icon 15 წუთი pie chart icon 166 კალორია
დაგჭირდებათ:   4 ცალი სიმინდის ტორტია 2 ს.კ. ზეთი 1 ვეგანური პიკანტური ჩორიზო Veg in 2 ცალი ფერადი ტკბილი წიწაკა ½ წითელი ხახვი 4 ფირფიტა ვეგანური შებოლილი ყველი Vegan Deli მარილი და პილპილი გემოვნებით ქინძის ფოთლები ½ ლიმონი   მრგვალი ტორტია გადაკეცეთ შუაზე და ჩადეთ ტოსტერში გასაფიცხებლად.   დაჭერით და ზეთში მოშუშეთ ტკბილი წიწაკები, დაუმატეთ პატარა სეგმენტებად დანაწევრებული ჩორიზო, დაუმატეთ დაჭრილი ყველი და დაელოდეთ დადნობას, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი.   მასა გადაანაწილეთ ლავაშებში და მოაყარეთ ქინძის ფოთლები, მოასხით ლიმონის წვენი. გემრიელად მიირთვით!
ტრიუფელის პასტა

ტრიუფელის პასტა

ტრიუფელის პასტა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 15 წუთი pie chart icon 471 კალორია
Colle Del Tartufo-ს ტრიუფელის სოუსი – 1 ს.კ. Granarolo-ს პარმეზანი - 100 გ Valio-ს კარაქი - 90გ ნიორი -1 კბილი შავი პილპილი Riscossa-ს პასტა ტალიატელე - 1 შეკვრა   დავადნოთ კარაქი და გავხეხოთ პარმეზანი. გავსრისოთ ნიორი და ცოტა ხნით ჩავაგდოთ კარაქში, მოვაყაროთ შავი პილპილი. მოვხარშოთ ტალიატელე მარილიან წყალში 7 წუთით. კარაქს დავამატოთ 1 სუფრის კოვზი ტრიუფელის სოუსი. დავამატოთ პასტა თავისივე წყალთან ერთად; კიდევ ერთი ჩამჩა ნახარში და მოვაყაროთ პარმეზანი ტაფაშივე. გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვაყაროთ თავზე ცოტა პარმეზანი და დავადოთ ერთი ჩ.კ. ტრიუფელის სოუსი. გემრიელად მიირთვით
ვეგანური ბურგერი

ვეგანური ბურგერი

ვეგანური ბურგერი

სამარხვო საჭმელები
clock icon 20 წუთი pie chart icon 177 კალორია
დაგჭირდებათ:   2 ბურგერის პური 2 ს.კ. ზეთი Veg In -ის 2 ვეგანური ბურგერის კატლეტი Veg In -ის 1 ც ვეგანური ყველი 1 პომიდორი 2 სალათის ფურცელი ½ ხახვი სოუსისთვის: ¼ ჭიქა ვეგანური მაიონეზი 1 მომცრო მჟავე კიტრი   გააცხელეთ ტაფა და ზეთში შეწვით ბურგერის კატლეტები. როდესაც გადმოაბრუნებთ, დაადეთ ყველი და დაელოდეთ დადნობას.   იმავე ტაფაზე გააფიცხეთ პურებიც.   ბურგერის ასაწყობად პურზე დაადეთ სალათის ფოთოლი, სოუსი, კატლეტი, თხლად დაჭრილი პომიდორი და ხახვი, ბოლოს კი სოუს-გადასმული პური.   გემრიელად მიირთვით!