Europroduct
ჩვენ შესახებ
პროდუქტები
ფასდაკლება
ბლოგი
რეცეპტები
ბარათი
მაღაზიები
კონტაქტი
შესვლა
0
Eng
თბილისი - ვაკე-ვერა, ვ. პეტრიაშვილის ქუჩა N46
თბილისი - დიდუბე-ჩუღურეთი, ა. წერეთლის გამზირი N87
თბილისი - დიდი დიღომი, მირიან მეფის ქუჩა N15
თბილისი - ორთაჭალა, გორგასლის ქუჩა N63
თბილისი - საბურთალო, მიცკევიჩის ქუჩა N25
რეცეპტები
ჩიზქეიქი კენკრით
ჩიზქეიქი კენკრით
დესერტი
80 წუთი
357 კალორია
18 დიამეტრის ფორმისთვის დაგჭირდებათ: 200 გრ ორცხობილა 100 გრ კარაქი 800 გრ კრემყველი 200 გრ არაჟანი 20 %იანი 100 გრ შაქარი 40 გრ ფქვილი 3 ცკვერცხი 1 ლიმონის წვენი + ცედრა 5 გრ ვანილი ჩიზიან საცხობ ფორმას მჭიდროდ შემოახვიეთ ფოლგა და დადეთ საცხობ ლანგარზე, რომელზეც დაასხამთ წყალს, შემდეგ კი მოათავსეთ ჩიზი წინასწარგახურებულ ღუმელში 160 გრადუსზე 1 საათი და 10 წუთი. გამომცხვარი ჩიზი გააჩერეთ ღუმელში 2-3 საათი ისე, რომ ღუმელის კარი არ გააღოთ, შემდეგ გამოიღეთ და შედგით მაცივარში. გააცივეთ 4-5 საათი. დრესინგისთვის დაგჭირდებათ: 200 გრმარწყვისჯემი 150 გრ ცოცხალი ან გაყინული მარწყვი 150 გრ გაყინული ლურჯი მოცვი 1 ს/კ სიმინდის სახამებელი ( რათა კონფი შეიკრას და შესქელდეს) ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ სქელძირიან ქვაბში და დადგით დაბალ ცეცხლზე, ურიეთ გამუდმებით, რათა არ მიიკრას. როდესაც ადუღდება, ქურაზე გააჩერეთ კიდევ 3-5 წუთი, გადმოდგით და შეაგრილეთ. გემრიელად მიირთვით
ვეგანური პასტა ნაღებით და სოკოთი
ვეგანური პასტა ნაღებით და სოკოთი
შერეული სამზარეულო
25 წუთი
235 კალორია
ინგრედიენტები: 300 გრ Riscossa-ს სპაგეტი 550 გრ Bella Contadina-ს სოკოს მარინადი 200 მლ ვეგანური ვალიოს ნაღები ნახევარი ლიმონის წვენი მარილი/პილპილი ოხრახუში მომზადების წესი: პირველ რიგში მოხარშეთ პასტა, შეფუთვაზე მითითებულ დროში. ტაფაზე გადაიტანეთ სოკოს მარინადი, გადაუწურეთ ნაწილი წვენი, ნაწილში კი შუშეთ სანამ დაბრაწვას არ დაიწყებს. წყალი რომ ჩაშრება, დაუმატეთ ნაღები, მარილი, პილპილი, მოხარშული სპაგეტი თავისივე ნახარშ 50 მლ წვენთან ერთად. დააწურეთ ლიმონი, ბოლოს მოაყარეთ ოხრახუში და კარგად გადაურიეთ ერთმანეთში. გემრიელად მიირთვით
სტაფილოს ნამცხვარი
სტაფილოს ნამცხვარი
ევროპული სამზარეულო
60 წუთი
406 კალორია
ინგრედიენტები: კვერცხი 4 ცალი შაქარი 400 გრ წვრილად გახეხილი სტაფილო 250 გრ ოთახის ტემპერატურის კარაქი 250 გრ რძე 250 მლ მოხალული ნუში, ან ნიგოზი 120 გრ ფქვილი 550 გრ მწიკვი მარილი დარიჩინი 1 ჩაის კოვზი 10 გრ გამაფხვიერებელი ერთი ჩაის კოვზი სოდა კრემისთვის დაგჭირდებათ: 600 გრ კრემ-ყველი 200 გრ ნაღები 90 გრ შაქრის პუდრა მომზადების წესი: შაქარი და კარაქი ერთად ითქვიფება მარილთან ერთად და სათითაოდ ვამატებთ კვერცხს. შემდეგ დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, რძე და ფქვილი მონაცვლეობით. ბოლოს კი, გამაფხვიერებელი, დარიჩინი და მოხალული ნიგოზი. ცხვება 180 გრადუსზე დაახლოებით 45-50 წუთი. მზაობა შეამოწმეთ ხის ჩხირით. გაციებულ ნამცხვარს ვუსმევთ კრემს. ნაღები კარგად უნდა აითქვიფოს, ასევე ვთქვეფთ კრემყველს, რომელსაც ვამატებთ შაქრის პუდრს და ვაერთიანებთ ნაღებთან. ვჭრით სტაფილოს ბისკვიტს შუაზე, თავსაც ვაჭრით, რომელიც არ გვჭირდება და ვუსვამთ კრემს. გემრიელად მიირთვით
სიმიტი
სიმიტი
შერეული სამზარეულო
60 წუთი
274 კალორია
ინგრედიენტები: 200 მლ ნელთბილი რძე 200 მლ ნელთბილი წყალი 170 მლ ზეთი 15 გრ ახალი საფუარი 2 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჩაის კოვზი მარილი 680-700 გრ ფქვილი 1 სუფრის კოვზი (15 გრ) კარაქი თითო გუნდაზე სეზამის მარცვალი 2 კვერცხის გული მომზადების წესი: ღრმა თასში მოათავსეთ ცომის ინგრედიენტები. ნელ-ნელა დაუმატეთ ფქვილი და კარგად მოზილეთ. დააფარეთ და დატოვეთ ამოფუებამდე დაახლოებით 45 წუთის განმავლობაში. ცომი გადაიტანეთ სამუშაო ზედაპირზე. გაყავით 12 ცომის ბურთულად და თითოეულს წაუსვით 1 ჩაის კოვზი კარაქი. ცომი ხელით გააბრტყელეთ თეფშის ზომაზე და რულეტივით გადაახვიეთ. დაიწყეთ პირველი რულეტით, გადაატრიალეთ ორივე მხრიდან საპირისპირო მიმართულებით, შეაერთეთ ორი ბოლო და მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე. დააფარეთ ნაჭერი და გააჩერეთ 20-30 წუთი. ამასობაში გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. კარაქის რგოლებს წაუსვით კვერცხის გული და გამოაცხვეთ დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში, სანამ არ გახდება ოქროსფერი. ღუმელიდან გამოღებისთანავე დაუყოვნებლივ დააფარეთ ქსოვილით (დაახლოებით 10-15 წთ), რომ კიდევ უფრო დარბილდეს. გემრიელად მიირთვით.
საშობაო ღვეზელი
საშობაო ღვეზელი
ქართული სამზარეულო
90 წუთი
269 კალორია
გულსართისთვის დაგჭირდებათ: ✔ 400 გრ იმერული ყველი ✔ 200 გრ მოცარელა ან სულგუნი ✔ 1 ცალი კვერცხის გული ✔ 3-4 ცალი მოხარშული კვერცხი ყველი გავხეხოთ, დავუმატოთ კვერცხის გული და გადავზილოთ, გავაკეთოთ 3 ცალი 200-გრამიანი გუნდა. ცომის ინგრედიენტები: სტერილგარდას რძე 300 მლ (თბილი) საფუარი 8 გრ შაქარი 1 ს/კ მწიკვი მარილი კვერცხი 1 ლურპაკის დანიური კარაქი 50 გრ (გამდნარი) ნაღები 3 ს/კ ფქვილი 500 გრ (+50 გრ ) რძეს დაუმატეთ შაქარი, საფუარი და კარგად მოურიეთ. დაამატეთ დამდნარი კარაქი, ნაღები, კვერცხი, კვლავ გათქვიფეთ და დაამატეთ ფქვილი, მარილი. მოზილეთ ჰაეროვანი ცომი, ისე რომ ხელზე არ გეკრობოდეთ. გადააფარეთ და დაელოდეთ ამოფუებას 1 საათი. დროის გასვლის შემდეგ გაორმაგებული ცომი ჩაზილეთ. გადაიტანეთ სამუშაო მაგიდაზე და გაყავით 3 ტოლ ნაწილად. გუნდა უნდა გამოვიდეს 300-320 გრამი. გულში მოათავსეთ 200 გრამიანი ყველის გუნდა და მოხარშული კვერცხი. შეკარით გვერდები, მიეცით მთვარისებური ფორმა და გადაუსვით კვერცხის გულისა და ნაღების მასა. გამოაცხვეთ წინასწარგახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე 30-35 წუთი. ცხობა არეგულირეთ თქვენი ღუმელის შესაბამისად. გემრიელად მიირთვით
ფორთოხლის გლინტვეინი
ფორთოხლის გლინტვეინი
შერეული სამზარეულო
15 წუთი
175 კალორია
დაგჭირდებათ: • 1 ბოთლი (750 მლ) წითელი შავი ღვინო - ბოტეგა • 300 მლ ფორთოხლის წვენი (აჯობებს ახალგამოწურული) - სტერილგარდა • 1 ფორთოხალი • დარიჩინის 2 ღერი • ანისის ვარსკვლავი 1 ცალი • 120 გ ყავისფერი შაქარი - ნატურალისის მომზადების წესი: ქვაბში მოათავსეთ ფორთოხლის კანი, ნაჭრები, ყავისფერი შაქარი, სანელებლები დაასხით სტერილგარდას ფორთოხლის წვენი, 250 მლ ბოტეგას ღვინო, აურიეთ და დადგით დაბალცეცხლზე, 10-15 წუთით, რომ წამოდუღდება გადმოდგით დაამატეთ დარჩენილი ღვინო დაკვლავ დადგით ქურაზე, თუმცა არ აადუღოთ მიიყვანეთ ადუღებამდე. გადაწურეთ, გადაანაწილეთ ჭიქებში და გემრიელად მიირთვით.
უშაქრო და უგლუტენო გოზინაყი
უშაქრო და უგლუტენო გოზინაყი
ქართული სამზარეულო
30 წუთი
380 კალორია
ინგრედიენტები: ნიგოზი - 100 გრ ლურპაკის კარაქი - 25 გრ არლას ნაღები 33% - 150 მლ არლას კრემყველი - 150 გ ალჩენეროს კაკაო ნიგოზი წვრილად დაჭერით და ტაფაზე გადაიტანეთ, დაუმატეთ ლურპაკის კარაქი. ხშირად ურიეთ, რომ არ დაიწვას. ყავისფერ ფერს რომ მიიღებს, გადაიტანეთ ჯამში გასაგრილებლად არლას 33% ნაღები ამოიყვანეთ მიქსერით, დაუმატეთ ცოტა თაფლი სიტკბოსთვის, შემდეგ ათქვიფეთ კრემყველი. მიეცით გოზინაყს მრგვალი ან სასურველი ფორმა და ზემოდან მორთეთ კრემით გააგრილეთ მაცივარში მინიმუმ 3 საათით.
ლობიანი ლორით
ლობიანი ლორით
ქართული სამზარეულო
45 წუთი
274 კალორია
ცომი: 30 მლ Zucchi-ის ზეთი 0.5 ჩ/კ ნატურალისის მარილი 500 გრ ფქვილი, 200 გრ დაგჭირდებათ სამუშაოდ 300 მლ წყალი 10 გრ საფუარი შიგთავსი: 1 კგ ლობიო ლურპაკის კარაქი მარილი გემოვნებით მოზილეთ ცომი და დაასვენეთ 40-50 წუთი, რომ კარგად აფუვდეს. კიდევ ერთხელ მოზილეთ ცომი და გაყავით ოთხ ნაწილად. კარგად მოხარშეთ ლობიო, დააბლენდერეთ, დაუმატეთ ლურპაკის კარაქი და ნატურალისის მარილი. გულსართი გაყავით ოთხ ტოლ ნაწილად, ჩადეთ ცომში და მოახვიეთ. კარგად გააბრტყელეთ, გადაიტანეთ ტაფაზე და გამოაცხეთ ორივე მხრიდან საშუალო ტემპერატურაზე. ლობიანს ზემოდან წაუსვით ლურპაკის კარაქი.
ყველა
ავსტრიული სამზარეულო
აზიური სამზარეულო
ბრიტანული სამზარეულო
გერმანული სამზარეულო
ევროპული სამზარეულო
ინდური სამზარეულო
ნორვეგიული სამზარეულო
ქართული სამზარეულო
იტალიური სამზარეულო
ფრანგული სამზარეულო
ესპანური სამზარეულო
ბერძნული სამზარეულო
ფინური სამზარეულო
ამერიკული სამზარეულო
სოუსები
დესერტი
შერეული სამზარეულო
უკრაინული სამზარეულო
წვნიანი
ჩიზქეიქი კენკრით
დესერტი
80 წუთი
357 კალორია
ვეგანური პასტა ნაღებით და სოკოთი
შერეული სამზარეულო
25 წუთი
235 კალორია
სტაფილოს ნამცხვარი
ევროპული სამზარეულო
60 წუთი
406 კალორია
სიმიტი
შერეული სამზარეულო
60 წუთი
274 კალორია
საშობაო ღვეზელი
ქართული სამზარეულო
90 წუთი
269 კალორია
ფორთოხლის გლინტვეინი
შერეული სამზარეულო
15 წუთი
175 კალორია
უშაქრო და უგლუტენო გოზინაყი
ქართული სამზარეულო
30 წუთი
380 კალორია
ლობიანი ლორით
ქართული სამზარეულო
45 წუთი
274 კალორია
ჯინჯერის ორცხობილები
დესერტი
30 წუთი
356 კალორია
საახალწლო ტარტი მარწყვის ჯემით
დესერტი
40 წუთი
306 კალორია
ხორციანი კრეპები (ბლინები)
შერეული სამზარეულო
35 წუთი
349 კალორია
წაბლის პიურე
შერეული სამზარეულო
50 წუთი
200 კალორია
ტკბილი ფლავი გოგრაში
შერეული სამზარეულო
125 წუთი
384 კალორია
ფახლავა
დესერტი
120 წუთი
571 კალორია
კარაქის ორცხობილები
დესერტი
45 წუთი
378 კალორია
ნამცხვარი Halloween
დესერტი
120 წუთი
650 კალორია
დესერტი ტირამისუ
იტალიური სამზარეულო
30 წუთი
467 კალორია
პასტა თინუსით
შერეული სამზარეულო
15 წუთი
247 კალორია
ქაფქეიქები ესპრესოს კრემითა და კარამელით
დესერტი
45 წუთი
360 კალორია
შემწვარი თევზი
შერეული სამზარეულო
50 წუთი
129 კალორია
ქათმის ფილოს ტარტი
შერეული სამზარეულო
150 წუთი
325 კალორია
1
2
3
4
...
11
წინ >
Eng
აირჩიეთ ახლოს მდებარე ფილიალი
ფილიალის არჩევა დაგვეხმარება შეკვეთების თქვენამდე უფრო ოპერატიულად მოწოდებაში
აირჩიეთ ფილიალი..
თბილისი - ვაკე-ვერა, ვ. პეტრიაშვილის ქუჩა N46
თბილისი - დიდუბე-ჩუღურეთი, ა. წერეთლის გამზირი N87
თბილისი - დიდი დიღომი, მირიან მეფის ქუჩა N15
თბილისი - ორთაჭალა, გორგასლის ქუჩა N63
თბილისი - საბურთალო, მიცკევიჩის ქუჩა N25