რეცეპტები | ევროპროდუქტი

პასტა ა ლა პუტანესკა

პასტა ა ლა პუტანესკა

პასტა ა ლა პუტანესკა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 20 წუთი pie chart icon 593 კალორია
ინგრედიენტები: პომიდორი - 2 ც Riscossa-ს პასტა პენე - 1 შეკვრა ცხარე, წითელი წიწაკა - 1 ც მწვანე ზეთისხილი - 100გ შავი ზეთისხილი - 50გ ნიორი - 1 კბილი Melis-ს კაპერსი - 1 ს.კ. ანჩოუსი - 3 ნაჭერი Scavi And ray-ს ზეითუნის ზეთი. ორეგანო   მოვხარშოთ პასტა. დავჭრათ ინგრედიენტები: კანგაცლილი და გულამოცლილი პომიდორი, ცხარე წიწაკა, მწვანე და შავი ზეთისხილი, ნიორი, კაპერსი და ანჩოუსი. ტაფაზე მოვასხათ ზეთი და მოვხრაკოთ ნივრის, კაპერსის და ანჩოუსის ბაზა. დავამატოთ წიწაკა. როგორც კი მიწვას დაიწყებს და იგრძნობთ თევზის არომატს, დავამატოთ პომიდორი, პასტას ნახარში 2 ჩამჩა, ორეგანო და მოვთუშოთ. ბოლო ეტაპზე დავამატოთ ზეთისხილი, ამოვუროთ და ავურიოთ მოხარშული პასტა. შევასქელოთ ოდნავ და გადმოვიღოთ თეფშზე. გემრიელად მიირთვით.
ვეგანური ტაკო

ვეგანური ტაკო

ვეგანური ტაკო

სამარხვო საჭმელები
clock icon 15 წუთი pie chart icon 166 კალორია
დაგჭირდებათ:   4 ცალი სიმინდის ტორტია 2 ს.კ. ზეთი 1 ვეგანური პიკანტური ჩორიზო Veg in 2 ცალი ფერადი ტკბილი წიწაკა ½ წითელი ხახვი 4 ფირფიტა ვეგანური შებოლილი ყველი Vegan Deli მარილი და პილპილი გემოვნებით ქინძის ფოთლები ½ ლიმონი   მრგვალი ტორტია გადაკეცეთ შუაზე და ჩადეთ ტოსტერში გასაფიცხებლად.   დაჭერით და ზეთში მოშუშეთ ტკბილი წიწაკები, დაუმატეთ პატარა სეგმენტებად დანაწევრებული ჩორიზო, დაუმატეთ დაჭრილი ყველი და დაელოდეთ დადნობას, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი.   მასა გადაანაწილეთ ლავაშებში და მოაყარეთ ქინძის ფოთლები, მოასხით ლიმონის წვენი. გემრიელად მიირთვით!
ტრიუფელის პასტა

ტრიუფელის პასტა

ტრიუფელის პასტა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 15 წუთი pie chart icon 471 კალორია
Colle Del Tartufo-ს ტრიუფელის სოუსი – 1 ს.კ. Granarolo-ს პარმეზანი - 100 გ Valio-ს კარაქი - 90გ ნიორი -1 კბილი შავი პილპილი Riscossa-ს პასტა ტალიატელე - 1 შეკვრა   დავადნოთ კარაქი და გავხეხოთ პარმეზანი. გავსრისოთ ნიორი და ცოტა ხნით ჩავაგდოთ კარაქში, მოვაყაროთ შავი პილპილი. მოვხარშოთ ტალიატელე მარილიან წყალში 7 წუთით. კარაქს დავამატოთ 1 სუფრის კოვზი ტრიუფელის სოუსი. დავამატოთ პასტა თავისივე წყალთან ერთად; კიდევ ერთი ჩამჩა ნახარში და მოვაყაროთ პარმეზანი ტაფაშივე. გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვაყაროთ თავზე ცოტა პარმეზანი და დავადოთ ერთი ჩ.კ. ტრიუფელის სოუსი. გემრიელად მიირთვით
ვეგანური ბურგერი

ვეგანური ბურგერი

ვეგანური ბურგერი

სამარხვო საჭმელები
clock icon 20 წუთი pie chart icon 177 კალორია
დაგჭირდებათ:   2 ბურგერის პური 2 ს.კ. ზეთი Veg In -ის 2 ვეგანური ბურგერის კატლეტი Veg In -ის 1 ც ვეგანური ყველი 1 პომიდორი 2 სალათის ფურცელი ½ ხახვი სოუსისთვის: ¼ ჭიქა ვეგანური მაიონეზი 1 მომცრო მჟავე კიტრი   გააცხელეთ ტაფა და ზეთში შეწვით ბურგერის კატლეტები. როდესაც გადმოაბრუნებთ, დაადეთ ყველი და დაელოდეთ დადნობას.   იმავე ტაფაზე გააფიცხეთ პურებიც.   ბურგერის ასაწყობად პურზე დაადეთ სალათის ფოთოლი, სოუსი, კატლეტი, თხლად დაჭრილი პომიდორი და ხახვი, ბოლოს კი სოუს-გადასმული პური.   გემრიელად მიირთვით!
პასტა ამატრიჩიანა

პასტა ამატრიჩიანა

პასტა ამატრიჩიანა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 15 წუთი pie chart icon 608 კალორია
Delverde-ს პასტა - 1 შეკვრა Elpozo-ს ბეკონი - 4 ნაჭერი Granarolo-ს პარმეზანი - 40 გ პომიდორი - 1 ც. Bottega-ს შარდონე 100 - 200 გ დაღერღილი წიწაკა   მოვამზადოთ ინგრედიენტები. პომიდორს გავაცალოთ კანი და დავკეპოთ. გავხეხოთ პარმეზანი. დავჭრათ ბეკონი და მოვხარშოთ პასტა. ბეკონი მოვხრაკოთ ტაფაზე. დავამატოთ ღვინო და ამოვაორთქლოთ. დავამატოთ პომიდორი, დაღერღილი წიწაკა და პილპილი. გადმოვიღოთ პასტა ტაფაზე ისე, რომ გადავაყოლოთ ცოტა წყალი ქვაბიდან, ოდნავ დავაშროთ და მოვაყაროთ პარმეზანი ტაფაშივე, შევასქელოთ და გადმოვიღოთ თეფშზე.
პასტა ალ ლიმონე

პასტა ალ ლიმონე

პასტა ალ ლიმონე

იტალიური სამზარეულო
clock icon 20 წუთი pie chart icon 512 კალორია
Delverde-ს სპაგეტი - 1 შეკვრა; ლიმონი - 1 ც; Granarolo-ს პარმეზანი - 50 გ; Valio-ს კარაქი - 100 გ; შავი პილპილი; Sterilgarda-ს 20%-იანი ნაღები - 40გ.     ლიმონის კანი გავხეხოთ. დაბალ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი. დავამატოთ ლიმონის ცედრა და შავი პილპილი. როგორც კი კარგად გალღვება, გადმოდგით ცეცხლიდან. მოვხარშოთ სპაგეტი 7 წუთის განმავლობაში. დავამატოთ კარაქს ნაღები. გავხეხოთ პარმეზანი. გადმოვიტანოთ პასტა ამოყოლილ წყალთან ერთად კარაქის მასაში. კარგად მოვურიოთ. დავუწიოთ ცეცხლს, მოვაყაროთ პარმეზანი და დავამატოთ სპაგეტის ნახარში. როცა წყალი და პარმეზანი იქცევა სოუსად, გავთიშოთ ცეცხლი, ცოტა ხნით გავაჩეროთ ტაფაში, მოვასხათ ლიმონის წვენი და გადმოვიღოთ თეფშზე. მოვაყაროთ პარმეზანი და გემრიელად მივირთვათ.
ვეგეტარიანული პაეია

ვეგეტარიანული პაეია

ვეგეტარიანული პაეია

სამარხვო საჭმელები
clock icon 40 წუთი pie chart icon 145 კალორია
1 ც. პომიდორი 1 ც. წითელი ბულგარული 1 ც. თეთრი ხახვი 1 კბილი ნიორი 3 ც. Vegan Deli-ს სოსისი Scavi & Raiს ზეითუნის ზეთი სპრეი ტრუფელით 3 ნაჭერი Vegan Deli-ს ძეხვი Vegacrudo 3 ნაჭერი Vegan Deli-ს Vegarizo (ჩორიზოს მსგავსი) ცოტა ღვინო მწვანე ბარდა დაახლოებით 1 მუჭა ბრინჯი არბორიო 250 გ მზეზე გამომშრალი პომიდორი 3-4 ნაჭერი ქილის არტიშოკი 3-4 ნაჭერი მარილი გემოვნებით. საფრონი - 1 მწიკვი დაღერღილი წიწაკა 1 მწიკვი.   წამოვადუღოთ წყალი, გავურიოთ საფრონი და გადავიღოთ ცალკე. დავჭრათ პომიდორი, წითელი ბულგარული, თეთრი ხახვი, ნიორი, სოსისი და ძეხვეული. შევბრაწოთ ტაფაზე სოსისი და ძეხვი; დავამატოთ ნიორი, ხახვი, ცოტა ღვინო და მოვახდინოთ დეგლაზირება. დავამატოთ პომიდორი, ბარდა  და დაღერღილი წიწაკა. ტაფაზე არსებულ მასას მოვაყაროთ ბრინჯი, კარგად ავურიოთ, დავასხათ ბულიონი და მოვაყაროთ მარილი. დავახუროთ თავზე და გავაჩეროთ 12 წუთი. თუ წყალს დაიშრობს, შეგიძლიათ დაამატოთ. მთავარია ბრინჯი მოიხარშოს ალდენტემდე. დავჭრათ არტიშოკი და მზეზე გამშრალი პომიდორი. პაეიას უნდა ქონდეს მიმწვარი ძირი. დაელოდეთ დაბრაწვის ხმას, ცეცხლს მოუმატეთ, გააჩერეთ ცოტა ხნით და გადმოდგით ცეცხლიდან. სერვირებისას მოაყარეთ თავზე მზეზე გამოშრალი პომიდორი და არტიშოკი