რეცეპტები

ჰოთდოგი

ჰოთდოგი

ჰოთდოგი

ამერიკული სამზარეულო
clock icon 20 წუთი pie chart icon 180 კალორია
ინგრედიენტები: QUICK BURY-ს ჰოთდოგის პური  ELPOZO-ს უგლუტენო სოსისი მჟავე კიტრი ხახვი წითელი კომბოსტოს მწნილი ROLESKI-ს ყვითელი მდოგვი   ჰოთ-დოგი ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული კერძია მთელს მსოფლიოში, რომელიც ხიბლავს ბავშვებსაც და მოზარდებსაც. განსაკუთრებით ფეხბურთზე ქომაგობისას. ამ კლასიკური და უგემრიელესი კერძის მომზადება სახლის პირობებში ძალიან მარტივია და ამითვის მხოლოდ 20 წუთია საჭირო. გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსზე და გახუხეთ ჰოთდოგის პური. მოხარშეთ სოსისი და მოხრაკეთ ზეთში წვრილად დაჭრილი ხახვი. დაიწყეთ ჰოთდოგის აწყობა. მოათავსეთ პურში სოსისი, მოაყარეთ მოხრაკული ხახვი. მრგვლად დაჭრილი მჟავე კიტრი და კომბოსტო. მოასხით მდოგვი და სხვა სოუსები გემოვნებისამებრ.
ბანანის მაჭკატები შოკოლადით და კენკრით

ბანანის მაჭკატები შოკოლადით და კენკრით

ბანანის მაჭკატები შოკოლადით და კენკრით

დესერტი
clock icon 30 წუთი pie chart icon 328 კალორია
4 ულუფისთვის დაგჭირდებათ შემდეგი ინგრედიენტები:   170 გ ფქვილი 2 ჩ.კ. საცხობი პუდრი (გამაფხვიერებელი) მწიკვი მარილი 2 ს.კ. შაქარი 240 მლ რძე 2 ს.კ. ზეთი 1 მოზრდილი კვერცხი 4 ბანანი SCHWARTAU-ს შოკოლადის სოუსი კენკრა მოსართავად   ფქვილი, შაქარი, საცხობი პუდრი და მარილი გავაერთიანოთ ჯამში.    მეორე ჯამში ავთქვიფოთ კვერცხი, ზეთი და რძე.    გავაერთიანოთ ორივე მასა, მოვურიოთ ხელის სათქვეფით.   ბანანი დავჭრათ რგოლებად.   ტაფა გავაცხელოთ, საჭიროებისამებრ მოვასხათ ცოტაოდენი ზეთი.   ბანანი ამოვავლოთ ცომში და შევწვათ ორივე მხრიდან, მოვასხათ შოკოლადის სოუსი და მოვაყაროთ კენკრა.
ნაღების საზაფხულო დესერტი

ნაღების საზაფხულო დესერტი

ნაღების საზაფხულო დესერტი

დესერტი
clock icon 50 წუთი pie chart icon 530 კალორია
ELLE & VIRE - ის 2 შეკვრა კრემყველი 1 ჭიქა შაქარი 3 ჭიქა ELLE & VIRE -ის ნაღები ვანილი კენკრა: მაყვალი, ჟოლო, მოცვი ორხცხობილა   ერთად ავთქვიფოთ კრემყველი და შაქარი.   ცალკე ჯამში ამოვიყვანოთ ნაღები ვანილთან ერთად, სანამ არ გახდება ფუმფულა და ჰაეროვანი. ნაღების კრემი გადავიტანოთ კრემყველის მასაში და სილიკონის ჯოხით ფრთხილად ამოვურიოთ. სერვირების ჭურჭელში ძირზე გადავანაწილოთ კრემი, მოვაყაროთ ორცხობილა და კენკრა. ასე გავვიმეოროთ კიდევ ორჯერ. გავაციოთ ცოტა ხნით მაცივარში და გემრიელად მივირთვათ.
მარწყვის ტირამისუ

მარწყვის ტირამისუ

მარწყვის ტირამისუ

დესერტი
clock icon 35 წუთი pie chart icon 288 კალორია
ინგრედიენტები 500 გ Giglio-ს მასკარპონე 2 ჭიქა Giglio-ს ცივი ნაღები 1 ჭიქა შაქრის „პუდრა“ ვანილი სავოიარდის ორცხობილები ბევრი მარწყვი 2 ს/კ/ არაყი/ კონიაკი/რომი ½ ლიმონი 2 ს/კ შაქარი     1 წუთის განმავლობაში ვთქვიფოთ მასკარპონე, დავამატოთ შაქრის პუდრა, ვანილი და ნელ-ნელა შევათქვიფოთ ნაღები. ამ უკანასკნელის დახმარებით განსაზღვრეთ კრემის სისქე. ბლენდერის ჭიქაში მოათავსეთ 1 ჭიქა მარწყვი, ალკოჰოლი, მოაწურეთ ლიმონი და დაამატეთ შაქარი. კარგად დააბლენდერეთ და გადაიტანეთ პატარა ჯამში, რომ ორცხობილები კარგად მოთავსდეს. ამოავლეთ სავოიარდის ორცხობილები მარწყვის პიურეში და გადაანაწილეთ სასურველ ჭურჭელში. შემდეგ გადაუსვით კრემი და დაალაგეთ მარწყვი. გაიმეორეთ შემდეგაც იგივე რიგითობით.
მოცარელას პიცა

მოცარელას პიცა

მოცარელას პიცა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 120 წუთი pie chart icon 350 კალორია
დაგჭირდებათ: ფქვილი - 700გრ. მარილი - 1ჩ/კ. საფუარი - 1 ჩ/კ. შაქარი - ნახ. ჩ/კ. თბილი წყალი - 300მლ. ზეთი - 100გრ. სოუსი Pomi ,,არაბიატა“ Beretta-ს დაჭრილი ძეხვეულის მიქსი Granarolo-ს მოცარელას ბურთულები მომზადება: თბილ წყალში გავხსნათ საფუარი, დავუმატოთ მარილი და შაქარი. დავაყოვნოთ 10 წუთით. ჯამში გავცრათ ფქვილი და ნელ-ნელა დავუმატოთ საფუვრიანი მასა. ბოლოს დავუმატოთ ზეთი და მოვზილოთ მანამ, სანამ ცომი არ გახდება დამყოლი და ელასტიური. ცომი დავაყოვნოთ თბილ ადგილას 1 საათით, გაორმაგებამდე. მზა ცომი დავყოთ გუნდებად და გავაბარტყელოთ ხელით. გაბრტყელებული ცომი გადავიტანოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე და დავჩხვლიტოთ ჩანგლით.   გაბრტყელებულ ცომს წავუსვათ იტალიური პომიდვრის სოუსი Pomi. ჩავდოთ გახურებულ ღუმელში 5 წუთით. 5 წუთის შემდეგ, როდესაც ოდნავ მოშრება ზედაპირი, გამოვიტანოთ ღუმელიდან.  მოვალაგოთ Beretta-ს დაჭრილი ძეხვეულის მიქსი. ზემოდან კი მოვათავსოთ Granarolo-ს მოცარელას ბურთულები. ისევ შევაბრუნოთ ღუმელში 200 გრადუსზე, მზაობამდე.
თინუსის სალათა ნორით

თინუსის სალათა ნორით

თინუსის სალათა ნორით

შერეული სამზარეულო
clock icon 20 წუთი pie chart icon 275 კალორია
2 ქილა Dardanel-ის თინუსი ზეითუნის ზეთში 1 ს/კ მაიონეზი წითელი წიწაკის ფანტელები მარილი 1/2 მწვანე ხახვი 1 ავოკადო 1/2 ლიმონის წვენი 1 გახეხილი სტაფილო 1 წვრილად დაჭრილი კიტრი 1 ჭიქა Naturalis-ის ბრინჯი ნორი     ზეთისგან გაწურულ დარდანელის თინუსი მოათავსეთ ღრმა ჯამში, დაამატეთავოკადო, წვრილად დაჭრილიხახვი, მაიონეზი, მარილი, წიწაკის ფანტელები, ლიმონის წვენიდა კარგად აურიეთ.   დაამატეთ წვრილად გახეხილი სტაფილო, წვრილად დაჭრილი კიტრი, მწვანე ხახვი და ნაზად აურიეთ თინუსის მასაში.   პარალელურად, მოხარშეთ ბრინჯი და გადმოიტანეთ ცალკე ჯამში. დაამატეთ თინუსის სალათა და მიირთვით ნორის ფურცლებთან ერთად.
მილ ფეი მარწყვით

მილ ფეი მარწყვით

მილ ფეი მარწყვით

დესერტი
clock icon 40 წუთი pie chart icon 500 კალორია
400 გ მზა ფენოვანი ცომი 500 მლ Giglio-ს რძე 3 კვერცხი 190 გ შაქარი 45 გ უმაღლესი ხარისხის ფქვილი 45 გ სიმინდის სახამებელი 1 ჩ.კ ვანილის ექსტრაქტი ან პასტა 75 გ Giglio-ს კარაქი 1 ს.კ. შაქარი 300 გ მარწყვი   გავაცხელოთ ღუმელი 200 გრადუსზე.   ფენოვანი ცომი გავაბრტყელოთ 2-3 მმ-ზე, მოვაყაროთ 2 ს.კ შაქარი და საბრტყელებლით ჩავტკეპნოთ ცომში.  საცხობ ფირფიტაზე დავაფინოთ საცხობი ქაღალდი, მოვათავსოთ ცომი, დავაფაროთ მეორე ქაღალდი და სიმძიმისთვის დავადოთ მეორე საცხობი ფირფიტა, ცომი რომ არ აფუვდეს ცხობისას.  ვაცხობთ 40-50 წუთი, ან ვიდრე ცომი ოქროსფრად არ შეიფერება. გამომცხვარ ფირფიტას გადმოვიტანთ ცხაურაზე და ვაგრილებთ. ხერხიანი დანით დავჭრით სასურველი ზომის თანაბარ ნაჭრებად.   პარალელურად ვამზადებთ კრემს - რძეს მოვათავსებთ ქვაბში. ჯამში ავურევთ კვერცხს, შაქარს, სახამებელს, ფქვილს და ვანილს. კარგად გავთქვეფთ, რომ მივიღოთ ერთგვაროვანი მასა. ჩავასხამთ რძიან ქვაბში, მოვურევთ, რომ გაიხსნას და შემოვდგამთ დაბალ ცეცხლზე.  ხელის სათქვეფით, განუწყვეტელი მორევით მიგვყავს ადუღებამდე და ვადუღებთ 2 წუთი.  მზა კრემს გადმოვიტანთ ახალ, სუფთა ჯამში. ჩავყრით კუბებად დაჭრილ კარაქს. კრემს ვაბლენდერებთ ხელის ბლენდერით, (თუ არ გაქვთ, ხელის სათქვეფით კარგად გათქვიფეთ). ვფუთავთ კონტაქტურად, საკვები პარკით და ვინახავთ მაცივარში, ვიდრე არ გაგრილდება. გაგრილებულ კრემს ვთქვეფთ მიქსერით, უნდა მივიღოთ პრიალა მასა. გადავიტანთ საკონდიტრო ტომარაში და ვრთავთ ფენოვანი ცომის ფირფიტებს, ვაფორმებთ დაჭრილი მარწყვით.
მარწყვის ტირამისუ

მარწყვის ტირამისუ

მარწყვის ტირამისუ

დესერტი
clock icon 35 წუთი pie chart icon 288 კალორია
500 გ Giglio-ს მასკარპონე 2 ჭიქა Giglio-ს ცივი ნაღები 1 ჭიქა შაქრის „პუდრა“ ვანილი სავოიარდის ორცხობილები ბევრი მარწყვი 2 ს/კ/ არაყი/ კონიაკი/რომი ½ ლიმონი 2 ს/კ შაქარი     1 წუთის განმავლობაში ვთქვიფოთ მასკარპონე, დავამატოთ შაქრის პუდრა, ვანილი და ნელ-ნელა შევათქვიფოთ ნაღები. ამ უკანასკნელის დახმარებით განსაზღვრეთ კრემის სისქე. ბლენდერის ჭიქაში მოათავსეთ 1 ჭიქა მარწყვი, ალკოჰოლი, მოაწურეთ ლიმონი და დაამატეთ შაქარი. კარგად დააბლენდერეთ და გადაიტანეთ პატარა ჯამში, რომ ორცხობილები კარგად მოთავსდეს. ამოავლეთ სავოიარდის ორცხობილები მარწყვის პიურეში და გადაანაწილეთ სასურველ ჭურჭელში. შემდეგ გადაუსვით კრემი და დაალაგეთ მარწყვი. გაიმეორეთ შემდეგაც იგივე რიგითობით.
კრევეტები ბრინჯით და ბოსტნეულით

კრევეტები ბრინჯით და ბოსტნეულით

კრევეტები ბრინჯით და ბოსტნეულით

შერეული სამზარეულო
clock icon 30 წუთი pie chart icon 182 კალორია
დაგჭირდებათ: Dardanel-ის კრევეტები Naturalis-ის ბრინჯი ,,არბორიო“ - 300გრ. სტაფილო - 1ც. კვერცხი - 2ც. ბარდა - 100გრ. ხახვი - 1ც. მწვანე ხახვი მარილი პილპილი Zucchi-ს ზეითუნის ზეთი 1 ს/კ სოიოს სოუსი   მომზადება: გავრეცხოთ ბრინჯი, დავასხათ 3 ჭიქა წყალი და მოვხარშოთ. წყალი გადავუწუროთ და გავაციოთ.   Dardanel- ის კრევეტებს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. შევწვათ ორივე მხრიდან ზეითუნის ზეთში (თითო მხარეს შეწვით 1-2 წუთით). შემწვარი კრევეტები გადავიტანოთ ცალკე თეფშზე.     ამის შემდეგ შევწვათ ათქვეფილი კვერცხი, დავაქუცმაცოთ და გადავდოთ ცალკე თეფშზე.   ცალკე ტაფაზე Zucchi-ს ზეითუნის ზეთში მოვთუშოთ ხახვი, დავუმატოთ კუბებად დაჭრილი სტაფილო, ბარდა, მოხარშული ბრინჯი, მარილი გემოვნებით, კვერცხი. დავამატოთ სოიოს სოუსი და კარგად მოვურიოთ.     მოთუშული ბოსტნეული გადმოვიტანოთ თეფშზე, მოვალაგოთ შემწვარი კრევეტები და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.   გემრიელად მიირთვით!
კამემბერის ხემსი

კამემბერის ხემსი

კამემბერის ხემსი

ფრანგული სამზარეულო
clock icon 40 წუთი pie chart icon 170 კალორია
დაგვჭირდება: პომიდორი ჩერი 300 გ მწვანე ზეთისხილი 150 გ Zucchi-ს ზეითუნის ზეთი Ile De France-ის კამემბერი ნიორი 4-5 კბილი შავი პური გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსზე; ცეცხლგამძლე ჭურჭელში ჩავასხათ ზეითუნის ზეთი. ჩავყაროთ პომიდორი ჩერი, ზეთისხილი და დაჭყლეტილი ნიორი. ბოსტნეულს დავადოთ ზემოდან Ile De France-ის კამემბერი და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად. გავხუხოთ პური ზეითუნის ზეთში და შემოვუწყოთ კამემბერის ხემსს.
პანეტონე

პანეტონე

პანეტონე

სააღდგომო კერძები
clock icon 2800 წუთი pie chart icon 191 კალორია
ინგრედიენტები: ფქვილი - 850გრ. Sterilgarda-ს რძე - 400 მლ. შაქარი - 250გრ. კვერცხის გული - 5ც. კარაქი Valio – 250გრ. მშრალი საფუარი - 1ს/კ ქიშმიში - 300გრ. ფორთოხლი - 1ც. ლიმონი - 1ც. კონიაკი - 2ს/კ. თაფლი - 1ს/კ/ ვანილი ნუში Naturalis - 65გრ. მწ. მარილი მომზადება: ქიშმიშს დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყოვნოთ 1 საათით და კარგად გავაშროთ. ფორთოხლის და ლიმონის ცედრას დავუმატოთ 1ს/კ თაფლი, 2ს/კ კონიაკი და ვანილი. ამოვურიოთ და დავაყოვნოთ 1 საათით, ან მთელი ღამით. მოვამზადოთ ცომის ხაში: 150 მლ. თბილ რძეში დავამატოთ 1 ს/კ საფუარი, 50გრ. შაქარი და 150 გრ. ფქვილი. მოვურიოთ და დავაყოვნოთ 15-20 წუთით. დარჩენილ ფქვილს (700გრ) დავუმატოთ რძე (250მლ), მწიკვი მარილი და დავიწყოთ მოზელვა. ზელვის პროცესში ვუმატებთ კვერცხის გულებს სათითაოდ. (ვთქვიფოთ 10-12 წთ). ამის შემდეგ ვუმატებთ აფუებული ცომის ხაშს, შემდეგ კი ფორთოხლის და ლიმონის ესენციას. სულ ბოლოს შევაზილოთ 200გრ. Valio-ს რბილი კარაქი. ვზელთ 15-20 წუთით, დრო სჭირდება იმისათვის, რომ ცომი გახდეს რბილი და ელასტიური. ცომი გადავიტანოთ ჯამში, გადავაფაროთ სამზარეულოს ტილო და დავაყოვნოთ 2-3 საათით, სანამ ცომი არ გაორმაგდება. როდესაც ცომი ამოვა, ისევ ვზელთ ხელით 5-7 წუთის განმავლობაში. გადავიტანოთ ისევ ჯამში, გადავაფაროთ და მაცივარში დავაყოვნოთ მთელი ღამის განმავლობაში. მეორე დღეს, ამოფუებულ ცომს დავუმატოთ ქიშმიში და დაჭრილი ნუში. მოვათავსოთ ფორმებში და დავაყოვნოთ კიდევ 2-3 საათით. ცომი ამასობაში ისვ გაორმაგდება. პასკის გუმბათს ბასრი დანის დახმარებით გავუკეთოთ ჯვრის ფორმა და დავადოთ თხლად დაჭრილი ცივი კარაქი, შეგვიძლია აგრეთვე მოვაყაროთ ნუში. გამოვაცხოთ გახურებულ ღუმელში 160-170 გრადუსზე 50 წუთის განმავლობაში. მზაობა შეამოწმეთ ჩხირით. გამომცხვარი პანეტონეს, როგორც კი ოდნავ შეგრილდება, ძირზე გავუკეთოთ 2 ცალი ჩხირი, გადავაყირავოთ და დავკიდოთ მთელი ღამის განმავლობაში. (იმისათვის რომ არ ჩაცომდეს, რადგანაც გამოდის რბილი და ფაფუკი). სურვილისამებრ მოაყარეთ შაქრის პუდრა და მიირთვით გემრიელად!
ხაჭოს პასკა

ხაჭოს პასკა

ხაჭოს პასკა

სააღდგომო კერძები
clock icon 60 წუთი pie chart icon 230 კალორია
150 გ კარაქი Valio 160 გ შაქრის პუდრი 550 გ ხაჭო 170 გ არაჟანი (20%) 50 გ ფსტის პასტა 50 გ ფსტა 50 გ თეთრი შოკოლადი გასაფორმებლად 100 გ St Dalfour-ის ჯემი ტროპიკული ხილი, თეთრი შოკოლადი და დაჭრილი ფსტა   ოთახის ტემპერატურის კარაქი და შაქრის პუდრი ავთქვიფოთ გათეთრებამდე. ხაჭო გავატაროთ საცერზე ორჯერ ან დავაბლენდეროთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ხაჭოს ვუმატებთ არაჟანს და დანარჩენ ინგრედიენტებს (დაჭრილ ფსტას და შოკოლადს). კარგად ვურევთ, რომ გაერთიანდეს.   დოლბანდი გავრეცხოთ, გავწუროთ და სამმაგი ფენა ჩავაფინოთ პასქის სპეციალურ ყალიბში ან საწურში. გადავიტანოთ ხაჭოს მასა, გადავაფაროთ დოლბანდის კიდეები, დავადოთ სიმძიმე და შევინახოთ მაცივარში მინიმუმ 1 ღამით, იდეალურია 24 საათით. პერიოდულად ვუწურავთ სითხეს, რომელსაც მოიყენებს.   ვაფორმებთ ტროპიკული ჯემით, თეთრი შოკოლადით და დაჭრილი ფსტით.
ღვეზელი ჯემით

ღვეზელი ჯემით

ღვეზელი ჯემით

დესერტი
clock icon 90 წუთი pie chart icon 325 კალორია
ცომისთვის დაგჭირდებათ: ფქვილი - 300გრ. მწ. მარილი შაქარი - 50გრ. კარაქი Valio - 180გრ. 1 ს/კ ძმარი 4 ს/კ ცივი წყალი მომზადება: ფქვილს დავუმატოთ მწიკვი მარილი, შაქარი და ცივი კარაქი. გავაფხვიეროთ ხელით და შემდეგ დავუმატოთ ძმარი და ცივი წყალი. როგორც კი ცომი შეიკვრება გავყოთ 2 ნაწილად , შევფუთოთ საკვებ ცელოფანში და დავაყოვნოთ მაცივარში 30 წუთით. შიგთავსისთვის: ST. Dalfour-ის ჯემი 2 ცალი (მარწყვის და მოცვის) შუა გულში: 2 ჭ. ფქვილს დავუმატოთ 0,5 ჭ. შაქარი, 100გრ. Valio-ს კარაქი, მწ. მარილი და გავაფხვიეროთ. აწყობა: დაყოვნებული ცომის ერთი ნაწილი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტარტის საცხობ ფორმაში (ყალიბის დიამეტრი 22სმ) და ხელით გავუსწოროთ გვერდები. ძირი დავჩხვლიტოთ ჩანგლით, გადავუსვათ მარწყვის ჯემი, შემდეგ მოვაყაროთ გაფხვიერებული მასა და ამის შემდეგ გადავუსვათ მოცვის ჯემი. ცომის მეორე ნაწილი გავაბრტყელოთ, ამოვჭრათ სასურველი ფორმები და მოვრთოთ სურვილისამებრ. ზემოდან გადავუსვათ კვერცხის და წყლის ნარევი, მოვაყაროთ შაქარი სიხრაშუნისთვის (სურვილისამებრ). ვაცხობთ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე 30-40 წუთით, სანამ ოქროსფერი არ გახდება. გემრიელად მიირთვით!
კრაფინები

კრაფინები

კრაფინები

სააღდგომო კერძები
clock icon 240 წუთი pie chart icon 465 კალორია
80 მლ Sterilgarda-ს თბილი რძე 1 ს/კ საფუარი 1 ს/კ შაქარი 3 ს/კ ფქვილი   1 მთლიანი კვერცხი 2 კვერცხის გული 150 გრ შაქარი 2 ს/კ ფორთოხლის წვენი ფორთოხლის ცედრა 50 გრ Valio-ს დამდნარი კარაქი   300 გრამი ფქვილი მწიკვი მარილი   100 გრ Valio-ს რბილი კარაქი 50 გრ ნუშის ფანტელები 50 გრ ქიშმიში თხლად ათლილი და წვრილად დაჭრილი ფორთოხლის კანი 1/2 ჩ/კ მუსკატი   პატარა ჯამში ვასხამთ თბილ რძეს, ვამატებთ საფუარს, შაქარს და ფქვილს. ველოდებით 15-20 წუთი რომ ამოფუვდეს.   ცალკე ჯამში ვთქვიფავთ კვერცხს და შაქარს გათეთრებამდე. ვამატებთ საფუარიან მასას, კარგად ვურევთ და გადაგვაქვს კომბაინში. ნელნელა ვაყრით გაცრილ ფქვილს და როდესაც მივიღებთ ერთიან მასას, ბოლოს ვამატებთ დამდნარ კარაქს. დაახლოებით 15 წუთი საშუალო სიჩქარეზე ვზილავთ ცომს.   გადაგვაქვს ცომი ცხიმწასმულ ჯამში, ვაკრავთ სამზარეულოს ცელოფანს, ვაფარებთ დამატებით ტილოს ნაჭერს და ვტოვებთ მინიმუმ 1 საათი თბილ ადგილას.    ვყოფთ ცომს 2 ნაწილად, ვაბრტყელებთ მართკუთხა ფორმაზე,ვუსმევთ კარაქს, ვაყრით ქიშმიშს, ნუშს და მუსკატს. გადავახვევთ, ვჭრით შუაზე ოღონდ ერთი ბოლო რჩება გაუჭრელი, ვახვევთ როგორც ვიდეოშია და ვათავსებთ გამოსაცხობ ფორმაში.   ვტოვებთ 1 საათი ამოსაფუებლად და ვაცხობთ 180 გრადუსზე 35-40 წუთი.   ვაგრილებთ, ვიღებთ ფორმიდან და ვაყრით შაქრის ,,პუდრას".   გემრიელად მიირთვით!