უშაქრო და უგლუტენო გოზინაყი

ქართული სამზარეულო
clock icon 30 წუთი pie chart icon 380 კალორია

ინგრედიენტები:

ნიგოზი - 100 გრ

ლურპაკის კარაქი - 25 გრ

არლას ნაღები 33% - 150 მლ

არლას კრემყველი - 150 გ

ალჩენეროს კაკაო


ნიგოზი წვრილად დაჭერით და ტაფაზე გადაიტანეთ, დაუმატეთ ლურპაკის კარაქი. ხშირად ურიეთ, რომ არ დაიწვას. ყავისფერ ფერს რომ მიიღებს, გადაიტანეთ ჯამში გასაგრილებლად

არლას 33% ნაღები ამოიყვანეთ მიქსერით, დაუმატეთ ცოტა თაფლი სიტკბოსთვის, შემდეგ ათქვიფეთ კრემყველი.

მიეცით გოზინაყს მრგვალი ან სასურველი ფორმა და ზემოდან მორთეთ კრემით

გააგრილეთ მაცივარში მინიმუმ 3 საათით.