უშაქრო და უგლუტენო გოზინაყი
საახალწლო კერძებიინგრედიენტები:
ნიგოზი - 100 გრ
ლურპაკის კარაქი - 25 გრ
არლას ნაღები 33% - 150 მლ
არლას კრემყველი - 150 გ
ალჩენეროს კაკაო
ნიგოზი წვრილად დაჭერით და ტაფაზე გადაიტანეთ, დაუმატეთ ლურპაკის კარაქი. ხშირად ურიეთ, რომ არ დაიწვას. ყავისფერ ფერს რომ მიიღებს, გადაიტანეთ ჯამში გასაგრილებლად
არლას 33% ნაღები ამოიყვანეთ მიქსერით, დაუმატეთ ცოტა თაფლი სიტკბოსთვის, შემდეგ ათქვიფეთ კრემყველი.
მიეცით გოზინაყს მრგვალი ან სასურველი ფორმა და ზემოდან მორთეთ კრემით
გააგრილეთ მაცივარში მინიმუმ 3 საათით.