ლობიანი ლორით

ქართული სამზარეულო
clock icon 45 წუთი pie chart icon 274 კალორია

ცომი:

  • 30 მლ Zucchi-ის ზეთი
  • 0.5 ჩ/კ ნატურალისის მარილი
  • 500 გრ ფქვილი, 200 გრ დაგჭირდებათ სამუშაოდ
  • 300 მლ წყალი
  • 10 გრ საფუარი
  •  

შიგთავსი:

  • 1 კგ ლობიო
  • ლურპაკის კარაქი
  • მარილი გემოვნებით

 

მოზილეთ ცომი და დაასვენეთ 40-50 წუთი, რომ კარგად აფუვდეს. კიდევ ერთხელ მოზილეთ ცომი და გაყავით ოთხ ნაწილად.

კარგად მოხარშეთ ლობიო, დააბლენდერეთ, დაუმატეთ ლურპაკის კარაქი და ნატურალისის მარილი.

გულსართი გაყავით ოთხ ტოლ ნაწილად, ჩადეთ ცომში და მოახვიეთ. კარგად გააბრტყელეთ, გადაიტანეთ ტაფაზე და გამოაცხეთ ორივე მხრიდან საშუალო ტემპერატურაზე.

ლობიანს ზემოდან წაუსვით ლურპაკის კარაქი.