მარტივი პანაკოტა

საახალწლო კერძები
clock icon 30 წუთი pie chart icon 400 კალორია
  • 250გ Sterilgarda-ს 36% ნაღები
  • 250 გ Sterilgarda-ს რძე
  • 8-10 გ ჟელატინი
  • რამდენიმე წვეთი ვანილის ექსტრაქტი
  • 250 გ Cachet-ს თეთრი შოკოლადი ქოქოსით
  • 300 გ ქილა შესქელებული რძე
  • 300 გ სასურველი ხილი
  • 100 გ შაქარი
  • 200 გ Bottega-ს პროსეკო
  • მოცვი 100-200 გ.

 

ნაღები და რძე შევურიოთ ერთმანეთში, მოვათავსოთ ქვაბში, დავამატოთ ჟელატინი, რომელსაც დავალბობთ და შემდეგ შევათბობთ. დავამატოთ რამდენიმე წვეთი ვანილის ექსტრაქტი.

დავკეპოთ თეთრი შოკოლადი, დავამატოთ რძის მასას, რომელიც ძალიან დაბალ ცეცხლზე გვიდგას. როდესაც შოკოლადი გალღვება გადმოდგით ცეცხლიდან. ბოლოს დაამატეთ 300გ შესქელებული რძე და ოდნაც მარილი. გადმოიტანეთ მასა სერვირების ჭიქაში და შედგით მაცივარში.

ჭურჭელში მოათავსეთ ხილი, მოაყარეთ შაქარი და მოასხით პროსეკო. დადგით ცეცხლზე შაქრის გალღობამდე და ხილის დარბილებამდე. დააბლენდერეთ და გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურაზე.

გადაიტანეთ ხილის მასა მაცივარში უკვე გაციებულ პანაკოტაში და მოაყარეთ სერვირებისთვის მოცვი.

გემრიელად მიირთვით.