პავლოვა რეცეპტი

საახალწლო კერძები
clock icon 150 წუთი pie chart icon 324 კალორია

ბეზე:

✔️3 კვერცხის ცილა (120 გრ)

✔️220 გრ შაქარი (უმჯობესია შაქრის პუდრა)

✔️1 ს/კ სახამებელი

✔️1 ს/კ ლიმონის წვენი (ლიმონმჟავა უმჯობესია)

✔️ჩაის კოვზის წვერით მარილი

 

კრემი:

✔️ 100 მლ 35 %იანი ნაღები

✔️ 200 გრ კრემყველი

✔️2 ს/კ შაქრის ფხვნილი

 

სასურველი ხილი გასაფორმებლად.

 

ვთქვეფთ ცილას გათეთრებამდე მარილთან და შაქართან ერთად, ვამატებთ სიმინდის სახამებელს და ლიმონის წვენს (ლიმონმჟავა), უნდა მივიღოთ პრიალა სტრუქტურის ბეზე.

 

ვსვამთ ფორმებს პერგამენტდაფენილ ფორმაზე და ვაცხობთ 100 გრადუსზე 2 საათი

( + - ) 10 წუთი თქვენი ღუმელიდან გამომდინარე.

 

ვთქვეფთ ნაღებს გამყარებამდე, ვამატებთ კრემყველს, შაქრის ფხვნილს და როგორც კი მივიღებთ ჰაეროვან მყარ მასას, კრემიც მზადაა.

 

ვრთავთ სურვილისამებრ, ჩვენ გამოვიყენეთ, შვარტაუს კენკრის მიქსის ჯემი, გაყინული ხილი და როზმარინი.