ბიფ ველინგტონი

საახალწლო კერძები
clock icon 115 წუთი pie chart icon 427 კალორია
ინგრედიენტები:
  • ფენოვანი ცომი
  • საქონლის სუკის ნაჭერი
  • Zucchi-ს მზესუმზირის ზეთი
  • Bornier-ს დიჟონური მდოგვი
  • Lurpak-ის კარაქი
  • 0,5 კგ. ქამა სოკო
  • 1 წითელი ხახვი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 1 როზმარინის ტოტი,
  • Colle Del Tartufo-ს 1 ს.კ. ტრიუფელის პასტა.
  • 1 კვერცხი
  • Beretta-ს პროშუტო

 მომზადების წესი:

დავამუშაოთ სუკის ნაჭერი. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევწვათ Zucchi-ს მზესუმზირის ზეთში ყველა მხრიდან.

ერთ სუფრის კოვზ დიჟონურ მდოგვს ჩავამატოთ 1 ს.კ. დამდნარი Lurpak-ის კარაქი და ავურიოთ.

გადმოვიღოთ ხორცი ფოლგაზე, წავუსვათ მდოგვი და გავაგრილოთ.

მოვამზადოთ დუქსელი. დავჭრათ სოკო და დავაჩოფეროთ ხახვთან და ნიორთან ერთად.

იმავე ტაფაში, რაშიც შევწვით ხორცი, ჩავყაროთ დაბლენდერებული სოკო, ისე რომ წვენი არ გავაყოლოთ. დროებით ჩავუდოთ როზმარინის ტოტი, რომელსაც შემდეგ ამოვიღებთ. მოვაყაროთ მარილი, დავამატოთ ტრიუფელის პასტა, ამოვაშროთ და გავაგრილოთ.

გავშალოთ სამზარეულოს ცელოფანი და დავაფინოთ მასზე Beretta-ს პროშუტოს 6 ნაჭერი. გადმოვიტანოთ მასზე დუქსელი და გავშალოთ. შევახვიოთ მასში ხორცი. შევინახოთ მაცივარში ერთი საათით.

გავაბრტყელოთ ფენოვანი ცომი და გავაციოთ მაცივარში.

წავუსვათ კვერცხი. მოვათავსოთ მასზე ხორცი და გავახვიოთ. მოვათავსოთ კულინარიულ ქაღალდზე, გადავუსვათ კვერცხი და შევდგათ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 40 წუთით.