პასტა პესტოთი

იტალიური სამზარეულო
clock icon 25 წუთი pie chart icon 408 კალორია

ინგრედიენტები:

  • პომიდორი ჩერი - 1 ჭიქა
  • პასტა (მაკარონი) - 1 შეკვრა
  • მოცარელა - 1 ჭიქა
  • პარმეზანი - 1 ჭიქა (მოსაყრელად)
  • პესტოს სოუსი

მომზადების წესი:

პომიდორი ჩერი გაჭერით შუაზე, დაყარეთ ტაფაზე, ზემოდან დააყარეთ მოხარშული და გადაწურული მაკარონი.

მოასხით პესტოს სოუსი. გაანაწილეთ გახეხილი მოცარელა. მოაყარეთ 1 ჭიქა გახეხილი პარმეზანი, მოათავსეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში.

სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ კიდევ მეტი პარმეზანი და ბაზილიკის ქორფა ფოთლები.