ესპანური სამზარეულო | Europroduct

ვეგანური ბურგერი

ვეგანური ბურგერი

ვეგანური ბურგერი

სამარხვო საჭმელები
clock icon 20 წუთი pie chart icon 177 კალორია
დაგჭირდებათ:   2 ბურგერის პური 2 ს.კ. ზეთი Veg In -ის 2 ვეგანური ბურგერის კატლეტი Veg In -ის 1 ც ვეგანური ყველი 1 პომიდორი 2 სალათის ფურცელი ½ ხახვი სოუსისთვის: ¼ ჭიქა ვეგანური მაიონეზი 1 მომცრო მჟავე კიტრი   გააცხელეთ ტაფა და ზეთში შეწვით ბურგერის კატლეტები. როდესაც გადმოაბრუნებთ, დაადეთ ყველი და დაელოდეთ დადნობას.   იმავე ტაფაზე გააფიცხეთ პურებიც.   ბურგერის ასაწყობად პურზე დაადეთ სალათის ფოთოლი, სოუსი, კატლეტი, თხლად დაჭრილი პომიდორი და ხახვი, ბოლოს კი სოუს-გადასმული პური.   გემრიელად მიირთვით!
პასტა ამატრიჩიანა

პასტა ამატრიჩიანა

პასტა ამატრიჩიანა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 15 წუთი pie chart icon 608 კალორია
Delverde-ს პასტა - 1 შეკვრა Elpozo-ს ბეკონი - 4 ნაჭერი Granarolo-ს პარმეზანი - 40 გ პომიდორი - 1 ც. Bottega-ს შარდონე 100 - 200 გ დაღერღილი წიწაკა   მოვამზადოთ ინგრედიენტები. პომიდორს გავაცალოთ კანი და დავკეპოთ. გავხეხოთ პარმეზანი. დავჭრათ ბეკონი და მოვხარშოთ პასტა. ბეკონი მოვხრაკოთ ტაფაზე. დავამატოთ ღვინო და ამოვაორთქლოთ. დავამატოთ პომიდორი, დაღერღილი წიწაკა და პილპილი. გადმოვიღოთ პასტა ტაფაზე ისე, რომ გადავაყოლოთ ცოტა წყალი ქვაბიდან, ოდნავ დავაშროთ და მოვაყაროთ პარმეზანი ტაფაშივე, შევასქელოთ და გადმოვიღოთ თეფშზე.
პასტა ალ ლიმონე

პასტა ალ ლიმონე

პასტა ალ ლიმონე

იტალიური სამზარეულო
clock icon 20 წუთი pie chart icon 512 კალორია
Delverde-ს სპაგეტი - 1 შეკვრა; ლიმონი - 1 ც; Granarolo-ს პარმეზანი - 50 გ; Valio-ს კარაქი - 100 გ; შავი პილპილი; Sterilgarda-ს 20%-იანი ნაღები - 40გ.     ლიმონის კანი გავხეხოთ. დაბალ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი. დავამატოთ ლიმონის ცედრა და შავი პილპილი. როგორც კი კარგად გალღვება, გადმოდგით ცეცხლიდან. მოვხარშოთ სპაგეტი 7 წუთის განმავლობაში. დავამატოთ კარაქს ნაღები. გავხეხოთ პარმეზანი. გადმოვიტანოთ პასტა ამოყოლილ წყალთან ერთად კარაქის მასაში. კარგად მოვურიოთ. დავუწიოთ ცეცხლს, მოვაყაროთ პარმეზანი და დავამატოთ სპაგეტის ნახარში. როცა წყალი და პარმეზანი იქცევა სოუსად, გავთიშოთ ცეცხლი, ცოტა ხნით გავაჩეროთ ტაფაში, მოვასხათ ლიმონის წვენი და გადმოვიღოთ თეფშზე. მოვაყაროთ პარმეზანი და გემრიელად მივირთვათ.
ვეგეტარიანული პაეია

ვეგეტარიანული პაეია

ვეგეტარიანული პაეია

სამარხვო საჭმელები
clock icon 40 წუთი pie chart icon 145 კალორია
1 ც. პომიდორი 1 ც. წითელი ბულგარული 1 ც. თეთრი ხახვი 1 კბილი ნიორი 3 ც. Vegan Deli-ს სოსისი Scavi & Raiს ზეითუნის ზეთი სპრეი ტრუფელით 3 ნაჭერი Vegan Deli-ს ძეხვი Vegacrudo 3 ნაჭერი Vegan Deli-ს Vegarizo (ჩორიზოს მსგავსი) ცოტა ღვინო მწვანე ბარდა დაახლოებით 1 მუჭა ბრინჯი არბორიო 250 გ მზეზე გამომშრალი პომიდორი 3-4 ნაჭერი ქილის არტიშოკი 3-4 ნაჭერი მარილი გემოვნებით. საფრონი - 1 მწიკვი დაღერღილი წიწაკა 1 მწიკვი.   წამოვადუღოთ წყალი, გავურიოთ საფრონი და გადავიღოთ ცალკე. დავჭრათ პომიდორი, წითელი ბულგარული, თეთრი ხახვი, ნიორი, სოსისი და ძეხვეული. შევბრაწოთ ტაფაზე სოსისი და ძეხვი; დავამატოთ ნიორი, ხახვი, ცოტა ღვინო და მოვახდინოთ დეგლაზირება. დავამატოთ პომიდორი, ბარდა  და დაღერღილი წიწაკა. ტაფაზე არსებულ მასას მოვაყაროთ ბრინჯი, კარგად ავურიოთ, დავასხათ ბულიონი და მოვაყაროთ მარილი. დავახუროთ თავზე და გავაჩეროთ 12 წუთი. თუ წყალს დაიშრობს, შეგიძლიათ დაამატოთ. მთავარია ბრინჯი მოიხარშოს ალდენტემდე. დავჭრათ არტიშოკი და მზეზე გამშრალი პომიდორი. პაეიას უნდა ქონდეს მიმწვარი ძირი. დაელოდეთ დაბრაწვის ხმას, ცეცხლს მოუმატეთ, გააჩერეთ ცოტა ხნით და გადმოდგით ცეცხლიდან. სერვირებისას მოაყარეთ თავზე მზეზე გამოშრალი პომიდორი და არტიშოკი
ვეგანური სენდვიჩი კრუასანში

ვეგანური სენდვიჩი კრუასანში

ვეგანური სენდვიჩი კრუასანში

სამარხვო საჭმელები
clock icon 10 წუთი pie chart icon 130 კალორია
დაგჭირდებათ:   2 ცალი ვეგანური კრუასანი 4 ნაჭერი ვეგანური შვეიცარიული სტილის ყველი Vegan Deli 4 ნაჭერი ვეგანური ლორის მსგავსი Vegan Deli დიჟონის მდოგვი სალათის ფურცლები   გაჭერით კრუასანი შუაზე.თხლად გადაუსვით მდოგვი, დაადეთ ვეგანური ყველი, ძეხვი და სალათის ფოთლები.
ბრი ჯემით და თხილეულით

ბრი ჯემით და თხილეულით

ბრი ჯემით და თხილეულით

საახალწლო კერძები
clock icon 15 წუთი pie chart icon 175 კალორია
ინგრედიენტები:   ყველი ბრი Ile de France კენკრის ჯემი St Dalfour 50 გ თხილეულის და ჩირეულის მიქსი მარილიანი ჩხირები   გაჭერით ყველი სიბრტყეზე და შემდეგ პატარა სამკუთხედებად.   წვრილად დაკეპეთ თხილეული, შეგიძლიათ გამოიყენოთ ფსტა, ნიგოზი, თხილი, შტოშის ჩირი, ქიშმიში, კენკრა ან გოჯი.   მარილიანი ჩხირით გაუკეთეთ ნაძვის ხის “ფეხი”,   წაუსვით კენკრის ჯემი და ამოავლეთ დაჭრილ თხილეულში.  
საახალწლო ბრიოში

საახალწლო ბრიოში

საახალწლო ბრიოში

საახალწლო კერძები
clock icon 120 წუთი pie chart icon 320 კალორია
ცომისთვის დაგჭირდებათ: 520 გ ფქვილი 8 გ მომენტალური საფუარი 50 გ შაქარი 250 მლ Sterilgarda-ს რძე 75 გ Valio-ს კარაქი 2 კვერცხი მწიკვი მარილი   გულსართი: 200 გ ყავისფერი შაქარი 75 გ Valio-ს კარაქი 1 ს.კ. დარიჩინი 50 გ ნიგოზი   1 კვერცხის გული გადასასმელად შაქრის პუდრი   ცომის მოსამზადებლად გავალღოთ კარაქი დაბალ ცეცხლზე, იმავე ქვაში ჩავასხათ რძე, ჩავყაროთ შაქარი და შევათბოთ.   მოზრდილ ჯამში ჩავყაროთ ფქვილი, საფუარი, კვერცხი და თბილი რძე კარაქით, მოვზილოთ ცომი, მიქსერის შემთხვევაში საზელი კაუჭით 10 წუთი, ხელით 15-20 წუთი. სულ ბოლოს ვამატებთ მარილს. უნდა მივიღოთ რბილი, ელასტიური ცომი. შევფუთოთ ჰერმეტულად და დავდგათ თბილ ადგილას ასაფუებლად, უნდა გაორმაგდეს მოცულობა.    ვამზადებთ გულსართს - ოთახის ტემპერატურის კარაქი და შაქარი ავურიოთ პასტისებრი მასის მიღებამდე, დავუმატოთ დარიჩინი.   ამოსული ცომი გადავზილოთ და გავყოთ 4 თანაბარ გუნდად. გავაბრტყელოთ თითოეული გუნდა 25 სანტიმეტრამდე.    ცომის პირველი დისკი მოვათავსოთ საცხობ ქაღალდზე, გადავუსვათ გულსართის ⅓. მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგვზის ⅓ და დავაფინოთ მეორე დისკი.    კვლავ გადავუსვათ გულსართის და ნიგვზის ⅓, დავაფინოთ შემდეგი დისკი, კვლავ გულსართი და ბოლო ცომის დისკით დავასრულოთ.   მომზადებული ფუნთუშის ცენტრში მოვათავსოთ დაახლოებით 5 სმ დიამეტრის ჭიქა, ცომი ჭიქიდან გავჭრათ 8 თანაბარ ნაწილად. ავიღოთ ორი ნაჭერი და დავატრიალოთ ორჯერ, შევაერთოთ კიდეები და დავაფიქსიროთ. ასე გავიმეოროთ დანარჩენი ნაჭრებით. ცომს გადააფარეთ პლასტიკი და დადგით თბილ ადგილას 45 წუთი.    გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსზე.   ბრიოშს გადაუსვით ათქვეფილი კვერცხის გული და გამოაცხვეთ 25-30 წუთი ან ვიდრე ოქროსფერი არ გახდება.   გაგრილებულს მოაყარეთ შაქრის პუდრი.
ღუმელში გამომცხვარი ბოსტნეული

ღუმელში გამომცხვარი ბოსტნეული

ღუმელში გამომცხვარი ბოსტნეული

შერეული სამზარეულო
clock icon 40 წუთი pie chart icon 70 კალორია
SCAVI & RAY ზეითუნის ზეთის სპრეი; 1 თავი ბროკოლი; ½ თავი ყვავილოვანი კომბოსტო; 200 გ ბრიუსელის კომბოსტო; 4-5 ცალი კარტოფილი; მსხვილი მარილი; პილპილი; ხმელი ორეგანო; ხმელი ბაზილიკი;   გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსზე.   აადუღეთ წყალი მოზრდილი ქვაბით.   გათალეთ, დაჭერით და მოხარშეთ კარტოფილი თითქმის მზადყოფნამდე.    ბროკოლი და ყვავილოვანი კომბოსტო დაანაწევრეთ ყვავილედებად, მოწალეთ ადუღებულ წყალში 1-2 წუთი.   მოწალეთ ბრიუსელის კომბოსტო 2 წუთის განმავლობაში.   ბოსტნეული გადაიტანეთ საცხობ ლანგარზე და მოასხით ზეითუნის ზეთის სპრეი, რომელიც იდეალურად ნაწილდება შესაწვავ ბოსტნეულსა თუ ხორცზე.    მოაყარეთ სანელებლები, აურიეთ და გამოაცხვეთ 20 წუთი, ან ვიდრე ბოსტნეული არ მოიბრაწება.