ჩიჟი-პიჟი
ქართული სამზარეულო
45 წუთი
516 კალორია
ინგრედიენტები:
- დანიური ლურპაკის კარაქი
- Pomi-ს პომიდვრის სოუსი
- ხახვი
- პომიდორი
- Zucchi-ს ზეთი
- ბულგარული წიწაკა
- რეჰანი, ქინძი, ოხრახუში
- Naturalis-ის პილპილი
- მარილი გემოვნებით
- კვერცხი
- ფარშირებული ხორცი
მომზადების წესი:
ტაფაზე მოასხით ზეთი და მოთუშეთ ხახვი დაბალ ცეცხლზე. ფარში მოთუშულ ხახვს დაუმატეთ. შემდეგ ათქვეფილი კვერცხი შეურიეთ და მწვანილები.
დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი პომიდორი და დაჭრილი ბულგარული წიწაკა. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.
გემრიელად მიირთვით