ფრანგული კრეპი
ფრანგული სამზარეულო
10 წუთი
265 კალორია
ფრანგული კრეპი
ინგრედიენტები:
კვერცხი 3 ცალი
რძე ,,გრანაროლო” 300 გრ.
კარაქი ,,ლურპაკი” 30 გრ.
ზეითუნის ზეთი ,,ზუჩი” 30 გრ.
ფქვილი ,,ჰაბერფელნერი” 115 გრ.
შაქარი 2 ს.კ.
მარილი ნახევარი ჩ.კ.
თაფლი Alce Nero გემოვნებით
მომზადების წესი:
ჯამში მოათავსეთ კვერცხი, ,,გრანაროლოს” რძე და ,,ზუჩის” ზეითუნის ზეთი.
კარგად ათქვიფეთ.
დაამატეთ შაქარი, მარილი და ,,ჰაბერფელნერის” ფქვილი.
ტაფაზე მოათავსეთ ,,ლურპაკის” კარაქი.
დაასხით კრეპის მასა.
2-3 წთ-ში გადაატრიალეთ.
კვერცხი 3 ცალი
რძე ,,გრანაროლო” 300 გრ.
კარაქი ,,ლურპაკი” 30 გრ.
ზეითუნის ზეთი ,,ზუჩი” 30 გრ.
ფქვილი ,,ჰაბერფელნერი” 115 გრ.
შაქარი 2 ს.კ.
მარილი ნახევარი ჩ.კ.
თაფლი Alce Nero გემოვნებით
მომზადების წესი:
ჯამში მოათავსეთ კვერცხი, ,,გრანაროლოს” რძე და ,,ზუჩის” ზეითუნის ზეთი.
კარგად ათქვიფეთ.
დაამატეთ შაქარი, მარილი და ,,ჰაბერფელნერის” ფქვილი.
ტაფაზე მოათავსეთ ,,ლურპაკის” კარაქი.
დაასხით კრეპის მასა.
2-3 წთ-ში გადაატრიალეთ.