პიკატა მილანურად
იტალიური სამზარეულო
60 წუთი
433 კალორია
ხორცი დავამუშაოთ და დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ხორცის ნაჭრები დავბეგვოთ. მოვაყაროთ პილპილი და მარილი.
3 ცალი კვერცხი ავთქვიფოთ ჯამში, დავუმატოთ ცოტაოდენი მარილი. ასევე გავხეხოთ პარმეზანი და ცალკე ჯამში გავიმზადოთ ასევე ფქვილი ამოსავლებად.
დაბეგვილი ხორცის ნაჭერი ჯერ ამოვავლოთ ფქვილში შემდეგ კვერცხში და ბოლოს პარმეზანში და შევწვათ ზეთთან და კარაქთან ერთად.
სერვირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ არაბიატას სოუსი.