ტრიუფელის პასტა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 15 წუთი pie chart icon 471 კალორია
  • Colle Del Tartufo-ს ტრიუფელის სოუსი – 1 ს.კ.
  • Granarolo-ს პარმეზანი - 100 გ
  • Valio-ს კარაქი - 90გ
  • ნიორი -1 კბილი
  • შავი პილპილი
  • Riscossa-ს პასტა ტალიატელე - 1 შეკვრა

 

დავადნოთ კარაქი და გავხეხოთ პარმეზანი. გავსრისოთ ნიორი და ცოტა ხნით ჩავაგდოთ კარაქში, მოვაყაროთ შავი პილპილი.

მოვხარშოთ ტალიატელე მარილიან წყალში 7 წუთით.

კარაქს დავამატოთ 1 სუფრის კოვზი ტრიუფელის სოუსი. დავამატოთ პასტა თავისივე წყალთან ერთად; კიდევ ერთი ჩამჩა ნახარში და მოვაყაროთ პარმეზანი ტაფაშივე.

გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვაყაროთ თავზე ცოტა პარმეზანი და დავადოთ ერთი ჩ.კ. ტრიუფელის სოუსი.

გემრიელად მიირთვით