პიცა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 20 წუთი pie chart icon 281 კალორია

ინგრედიენტები:

პეპერონი ,,გროდნენსკი” 60 გრ.
მოცარელა ,,არლა” 150 გრ.
პარმეზანი ,,გრანაროლო” 100 გრ.
ფქვილი ,,ჰაბერფელნერ” 250 გრ.
სოუსი ,,პომი არაბიატა” 6 ს.კ.
საფუარი 4 გრ.
წყალი 160 გრ.
მარილი მწიკვი

მომზადების წესი:

თბილ წყალში ჩაყარეთ საფუარი და დაელოდეთ გააქტიურებას 2-3 წთ.
ჯამში მოათავსეთ ,,ჰაბერფელნერის” ფქვილი და მოაყარეთ მარილი.
დაუმატეთ საფუარიანი წყალი და კარგად მოზილეთ.
გაყავით ორ ნაწილად.
ცომი დაასვენეთ 1 სთ.
დასვენებული ცომი კარგად გააბრტყელეთ.
წაუსვით ზემოდან ,,პომის” არაბიატას სოუსი.
დაუმატეთ ,,არლას” მოცარელა, ,,გროდნენსკის” პეპერონი და ზემოდან
მოაყარეთ ,,გრანაროლოს” პარმეზანი.
გამოაცხვეთ ღუმელში 200° გრადუსზე 15-20 წთ.