პიცა
იტალიური სამზარეულო
20 წუთი
281 კალორია
ინგრედიენტები:
პეპერონი ,,გროდნენსკი” 60 გრ.
მოცარელა ,,არლა” 150 გრ.
პარმეზანი ,,გრანაროლო” 100 გრ.
ფქვილი ,,ჰაბერფელნერ” 250 გრ.
სოუსი ,,პომი არაბიატა” 6 ს.კ.
საფუარი 4 გრ.
წყალი 160 გრ.
მარილი მწიკვი
მომზადების წესი:
თბილ წყალში ჩაყარეთ საფუარი და დაელოდეთ გააქტიურებას 2-3 წთ.
ჯამში მოათავსეთ ,,ჰაბერფელნერის” ფქვილი და მოაყარეთ მარილი.
დაუმატეთ საფუარიანი წყალი და კარგად მოზილეთ.
გაყავით ორ ნაწილად.
ცომი დაასვენეთ 1 სთ.
დასვენებული ცომი კარგად გააბრტყელეთ.
წაუსვით ზემოდან ,,პომის” არაბიატას სოუსი.
დაუმატეთ ,,არლას” მოცარელა, ,,გროდნენსკის” პეპერონი და ზემოდან
მოაყარეთ ,,გრანაროლოს” პარმეზანი.
გამოაცხვეთ ღუმელში 200° გრადუსზე 15-20 წთ.
მოცარელა ,,არლა” 150 გრ.
პარმეზანი ,,გრანაროლო” 100 გრ.
ფქვილი ,,ჰაბერფელნერ” 250 გრ.
სოუსი ,,პომი არაბიატა” 6 ს.კ.
საფუარი 4 გრ.
წყალი 160 გრ.
მარილი მწიკვი
მომზადების წესი:
თბილ წყალში ჩაყარეთ საფუარი და დაელოდეთ გააქტიურებას 2-3 წთ.
ჯამში მოათავსეთ ,,ჰაბერფელნერის” ფქვილი და მოაყარეთ მარილი.
დაუმატეთ საფუარიანი წყალი და კარგად მოზილეთ.
გაყავით ორ ნაწილად.
ცომი დაასვენეთ 1 სთ.
დასვენებული ცომი კარგად გააბრტყელეთ.
წაუსვით ზემოდან ,,პომის” არაბიატას სოუსი.
დაუმატეთ ,,არლას” მოცარელა, ,,გროდნენსკის” პეპერონი და ზემოდან
მოაყარეთ ,,გრანაროლოს” პარმეზანი.
გამოაცხვეთ ღუმელში 200° გრადუსზე 15-20 წთ.