კვერცხის მომზადების სამი ტექნიკა
ქართული სამზარეულო3 ცალი კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ ...
15 გრამი კარაქი კვერცხი დავასხათ ტაფაზე და დავიწყოთ ინტენსიური მორევა დავამატოთ მარილი.
ბოლომდე არ შევწვათ და დავიწყოთ მისი გადაკეცვა.
გადაკეცილი ომლეტი გადავიტანოთ თეფშზე.
მწვანე ხახვი დეკორაციად .
ათქვეფილი კვერცხი:
3 ცალი კკვერცხი ავთქვიფოთ ქვაბში ჩავაგდოთ კარაქი და ცეცხლი დავტოვოთ მაქსიმალურად დაბალ ალზე. 80 მილილიტრი ნაღები და ათქვეფილი კვერცხი ერთად მოვათავსოთ და ავურიოთ. ვურიოთ ნელი ინტენსივობით 3-4 წუთის განმავლობაში ისე, რომ კვერცხი ქვაბმა არ მიიკრას. აკონტროლეთ ტემპერატურა. დავუმატოთ მარილი მორევის პროცესში