პასტა პომიდვრით და ისპანახით

იტალიური სამზარეულო
clock icon 30 წუთი pie chart icon 321 კალორია

4 ულუფის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

  • 1 შეკვრა პასტა დელვერდე
  • 1 ქილა პომიდვრის სოუსი პომი არაბიატა
  • 4 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
  • 100 გ ისპანახი
  • 50 გ გრანაროლოს პარმეზანი
  • მარილი, პილპილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
პასტა მოვხარშოთ მარილწყალში მზადყოფნამდე. 

პარალელურად ზეითუნის ზეთში სწრაფად მოვშუშოთ ცოცხალი, დაჭრილი ისპანახი. დავასხათ პომის სოუსი და 1 ჭიქა პასტის ნახარში წყალი. მივიყვანოთ ადუღებამდე, სოუსი მზადაა.

მოხარშული მაკარონი გადავწუროთ და მოვასხათ 2 ს.კ ზეთი, გავანაწილოთ ულუფებად, მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ გახეხილი პარმეზანი.