პასტა პომიდვრით და ისპანახით
იტალიური სამზარეულო
30 წუთი
321 კალორია
4 ულუფის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:
- 1 შეკვრა პასტა დელვერდე
- 1 ქილა პომიდვრის სოუსი პომი არაბიატა
- 4 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
- 100 გ ისპანახი
- 50 გ გრანაროლოს პარმეზანი
- მარილი, პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
პასტა მოვხარშოთ მარილწყალში მზადყოფნამდე.
პარალელურად ზეითუნის ზეთში სწრაფად მოვშუშოთ ცოცხალი, დაჭრილი ისპანახი. დავასხათ პომის სოუსი და 1 ჭიქა პასტის ნახარში წყალი. მივიყვანოთ ადუღებამდე, სოუსი მზადაა.
მოხარშული მაკარონი გადავწუროთ და მოვასხათ 2 ს.კ ზეთი, გავანაწილოთ ულუფებად, მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ გახეხილი პარმეზანი.