პასტა პომიდვრით და ისპანახით

იტალიური სამზარეულო
clock icon 30 წუთი pie chart icon 321 კალორია

4 ულუფის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

მომზადების წესი:
პასტა მოვხარშოთ მარილწყალში მზადყოფნამდე. 

პარალელურად ზეითუნის ზეთში სწრაფად მოვშუშოთ ცოცხალი, დაჭრილი ისპანახი. დავასხათ პომის სოუსი და 1 ჭიქა პასტის ნახარში წყალი. მივიყვანოთ ადუღებამდე, სოუსი მზადაა.

მოხარშული მაკარონი გადავწუროთ და მოვასხათ 2 ს.კ ზეთი, გავანაწილოთ ულუფებად, მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ გახეხილი პარმეზანი.