კიევური კატლეტი
უკრაინული სამზარეულო
30 წუთი
336 კალორია
კიევური კატლეტი
კიევური კატლეტის დასამზადებლად დაგჭირდებათ:
საფანელი,
ფქვილი,
კვერცხი,
ქათამი,
ქათმის ფილე,
კარაქი და ზეთი.
ვიწყებთ ქათმის დამუშავებით:
ამოვიღოთ ფილე, გავაცალოთ კანი, დავსეროთ და
ძვალი გავასუფთაოთ ხორცისგან, შემდეგ კი, დამუშავებული ფილე დავბეგვოთ.
გადავიდეთ შიგთავსის მომზადებაზე, სადაც დაგჭირდებათ:კარაქი, კამა, და 1
კბილი ნიორი.
ეს ყველაფერი გადავურიოთ ერთმანეთში.
მიღებული მასით გავტენოთ ფილეები ,პლასტიკით შევახვიოთ და გავუშვათ
ცოტახნით საყინულეში.
ამასობაში ავიღოთ კვერცხი, ფქვილი და საფანელი და მოვამზადოთ ამოსავლები.
ცოტახნის გაყინვის შემდეგ, გამზადებული ფილე ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ
კვერცხში, შემდეგ საფანელში და დავიწყოთ შეწვა.
სულ ესაა, კერძი მზადაა სერვირებისთვის.
საფანელი,
ფქვილი,
კვერცხი,
ქათამი,
ქათმის ფილე,
კარაქი და ზეთი.
ვიწყებთ ქათმის დამუშავებით:
ამოვიღოთ ფილე, გავაცალოთ კანი, დავსეროთ და
ძვალი გავასუფთაოთ ხორცისგან, შემდეგ კი, დამუშავებული ფილე დავბეგვოთ.
გადავიდეთ შიგთავსის მომზადებაზე, სადაც დაგჭირდებათ:კარაქი, კამა, და 1
კბილი ნიორი.
ეს ყველაფერი გადავურიოთ ერთმანეთში.
მიღებული მასით გავტენოთ ფილეები ,პლასტიკით შევახვიოთ და გავუშვათ
ცოტახნით საყინულეში.
ამასობაში ავიღოთ კვერცხი, ფქვილი და საფანელი და მოვამზადოთ ამოსავლები.
ცოტახნის გაყინვის შემდეგ, გამზადებული ფილე ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ
კვერცხში, შემდეგ საფანელში და დავიწყოთ შეწვა.
სულ ესაა, კერძი მზადაა სერვირებისთვის.