ხაჭოს პასკა

სააღდგომო კერძები
clock icon 60 წუთი pie chart icon 230 კალორია

 

ოთახის ტემპერატურის კარაქი და შაქრის პუდრი ავთქვიფოთ გათეთრებამდე.

ხაჭო გავატაროთ საცერზე ორჯერ ან დავაბლენდეროთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ხაჭოს ვუმატებთ არაჟანს და დანარჩენ ინგრედიენტებს (დაჭრილ ფსტას და შოკოლადს). კარგად ვურევთ, რომ გაერთიანდეს.

 

დოლბანდი გავრეცხოთ, გავწუროთ და სამმაგი ფენა ჩავაფინოთ პასქის სპეციალურ ყალიბში ან საწურში. გადავიტანოთ ხაჭოს მასა, გადავაფაროთ დოლბანდის კიდეები, დავადოთ სიმძიმე და შევინახოთ მაცივარში მინიმუმ 1 ღამით, იდეალურია 24 საათით. პერიოდულად ვუწურავთ სითხეს, რომელსაც მოიყენებს.

 

ვაფორმებთ ტროპიკული ჯემით, თეთრი შოკოლადით და დაჭრილი ფსტით.