ფრანგული ტოსტის ხვეულა მასკარპონეთი და Mövenpick-ს ჯემებით
შერეული სამზარეულო ინგრედიენტები:
ტოსტის პური
ლურპაკის კარაქი
მასკარპონე
შაქარი
4 ცალი კერცხი
100 მლ რძე
100 მლ ნაღები
სხვადასხვა სახეობის ჯემი
კენკრა მოსართავად
დარიჩინი
მარილი
ვანილი
პირველ რიგში მოამზადეთ კვერცხის მასა, რომელშიც დაასველებთ პურს შეწვამდე. ათქვიფეთ 4 ცალი კვერცხი ორ სუფრის კოვზ შაქართან ერთად, დაამატეთ რძე და ნაღები, ჩაახეხეთ ფორთოხლის ცედრა, დაამატეთ ვანილი, დარიჩინი და მწიკვი მარილი
ტოსტის პურს მოაჭერით კიდეები და გააბრტყელეთ პური. გაბრტყელებულ პურს გადაუსვით მასკარპონე და Mövenpick-ს ჯემი (კენკრის, მოცხარის, მანგოს და ა.შ) და გადაახვიეთ. ხვეულა ამოავლეთ კვერცხის და რძის მასაში და შეწყვით ტაფაზე კარაქში.
მომზადებულ ხვეულებს სუფრაზე მიტანამდე მოაყარეთ შაქრის და დარჩინის პუდრი და გააფორმეთ კენკრით. გემრიელად მიირთვით!