ტრიუფელის პასტა
იტალიური სამზარეულო- Colle Del Tartufo-ს ტრიუფელის სოუსი – 1 ს.კ.
- Granarolo-ს პარმეზანი - 100 გ
- Valio-ს კარაქი - 90გ
- ნიორი -1 კბილი
- შავი პილპილი
- Riscossa-ს პასტა ტალიატელე - 1 შეკვრა
დავადნოთ კარაქი და გავხეხოთ პარმეზანი. გავსრისოთ ნიორი და ცოტა ხნით ჩავაგდოთ კარაქში, მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მოვხარშოთ ტალიატელე მარილიან წყალში 7 წუთით.
კარაქს დავამატოთ 1 სუფრის კოვზი ტრიუფელის სოუსი. დავამატოთ პასტა თავისივე წყალთან ერთად; კიდევ ერთი ჩამჩა ნახარში და მოვაყაროთ პარმეზანი ტაფაშივე.
გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვაყაროთ თავზე ცოტა პარმეზანი და დავადოთ ერთი ჩ.კ. ტრიუფელის სოუსი.
გემრიელად მიირთვით