რევანდის ფხვიერი ნამცხვარი
ევროპული სამზარეულორევანდის ფხვიერი ნამცხვარი
ინგრედიენტები:
400 გრ რევანდი, დაჭრილი 1 სმ ნაჭრებად
100 გრ ლერწმის შაქარი
1 შეკვრა ვანილი
1 ს / კ სიმინდის სახამებელი
ფხვიერი მასისთვის:
60 გრ შვრია
60 გრ ჩვეულებრივი ფქვილი
3 ს / კ ლერწმის შაქარი
100 გრ ცივი ლურპაკის კარაქი
მომზადების წესი:
გაახურეთ ღუმელი 200 ° C- ზე.
აურიეთ რევანდი, შაქარი, ვანილი და სახამებელი პატარა გამოსაცხობ ჭურჭელში.
შვრია, ფქვილი და შაქარი მოათავსეთ თასში და კარგად აურიეთ.
დაჭერით პატარა კუბიკებად და დაამატეთ მშრალ ინგრედიენტებს.
შეურიეთ და ხელით ამოურიეთ სანამ თანაბარი მტვრიან ტექსტურას არ მიიღებთ.
მიღებულ ტექსტურას შეურიეთ რევანდი და ამოურიეთ. გამოაცხვეთ დაახლოებით 30 წუთი, სანამ მასა არ გახდება ოქროსფერი.
რევანდი არის საზაფხულო ტკბილეული, რომლის გამოყენება შეგიძლიათ თითქმის ყველაფრისთვის - როგორც ტკბილეულის ისე სადილების მოსამზადებლად. გაუმასპინძლდით საკუთარ თავს რევანდის ფხვიერი ნამცხვრით, რომელიც როგორც მჟავესა და ტკბილის საუკეთესო კომბინაციაა. შეგიძლიათ დაამატოთ სიმინდის სახამებელი, რომ უფრო გაამკვრივებს ნამცხვარს, თუმცარევანდის წვენი მაინც შეუნარჩუნებს ნამცხვარს სისველეს.
გამოიყენეთ ეს რეცეპტი და მოარგეთ იგი თქვენს გემოვნებას. ყოველთვის შეგიძლიათ დაამატოთ მეტი ინგრედიენტები და არომატული საშუალება ამ მარტივ რევანდის ფხვიერი ნამცხვრის რეცეპტს, რათა ყოველ ჯერზე მიიღოთ ახალი გამოცდილება.
მიუხედავად იმისა, რომ რევანდის ფხვიერი ნამცხვარი საოცრად გემრიელია, ზოგჯერ გვსურს გავსინჯოთ სხვადასხვა გემოს კომბინაციები. თუ გაინტერესებთ, როგორ შეიძლება ამ კლასიკური დესერტის ინტერპრეტაცია სხვა ინგრედიენტებით, შეგიძლიათ მრავალფეროვანი მზა ნამცხვრების არჩევანი იხილოთ და აღმოაჩინოთ ახალი უნიკალური ტკბილეულობა.
Rhubarb Crumble ( Recipe with oats & corn starch ) Lurpak.com | Lurpak