პასტა ბოლონეზე
იტალიური სამზარეულო
40 წუთი
667 კალორია
ინგრედიენტები:
- საქონლის ხორცის ფარში - 100 გ
- ხახვი - 30 გ
- სტაფილო - 30 გ
- წითელი მშრალი ღვინო - 30 მლ
- პომიდვრის წვენი - მლ
- პარმეზანი, გახეხილი - 20 გ
მომზადების წესი:
მოთუშეთ საქონლის ხორცის ფარში ხახვთან, სტაფილოსთან და წითელ ღვინოსთან ერთად. დაუმატეთ პომიდვრის წვენი და მარილი, პილპილი გემოვნებით.
პარალელურად დაიწყეთ პასტას მომზადება - მოხარშეთ მარილწყალში 6-7 წუთის განმავლობაში.
მოხარშული და გადაწურული პასტა გადმოიღეთ თეფშზე, მოასხით მომზადებული სოუსი და მოაყაროთ გახეხილი პარმეზანი.