პასტა ბოლონეზე

იტალიური სამზარეულო
clock icon 40 წუთი pie chart icon 667 კალორია

ინგრედიენტები:

  • საქონლის ხორცის ფარში - 100 გ
  • ხახვი - 30 გ
  • სტაფილო - 30 გ
  • წითელი მშრალი ღვინო - 30 მლ
  • პომიდვრის წვენი - მლ
  • პარმეზანი, გახეხილი - 20 გ

 

მომზადების წესი:

მოთუშეთ საქონლის ხორცის ფარში ხახვთან, სტაფილოსთან და წითელ ღვინოსთან ერთად. დაუმატეთ პომიდვრის წვენი და მარილი, პილპილი გემოვნებით.

პარალელურად დაიწყეთ პასტას მომზადება - მოხარშეთ მარილწყალში 6-7 წუთის განმავლობაში.

მოხარშული და გადაწურული პასტა გადმოიღეთ თეფშზე, მოასხით მომზადებული სოუსი და მოაყაროთ გახეხილი პარმეზანი.