პავლოვა

საახალწლო კერძები
clock icon 120 წუთი pie chart icon 324 კალორია
6 კვერცხის ცილა
მწიკვი მარილი
300გრ შაქარი
1 ჩ/კ ლიმონის წვენი

500მლ 35-36% ნაღები 
ჯემი და ცოცხალი ხილი 

სამზარეულო კომბაინის ან მიქსერის დახმარებით საშუალო სიჩქარეზე დაიწყეთ ცილის გათქვეფა მწიკვ  მარილთან ერთად. როდესაც ღრუბელივით მასას მიიღებთ, ნელ-ნელა დაამატეთ შაქარი და მოუმატეთ მიქსერის სიჩქარეს.  ბოლოს ჩაასხით ლიმონის წვენი და შაქარიც რომ ბოლომდე გაიხსნება, მიიღებთ პრიალა ბეზეს კრემს.

საცხობ ფორმაზე დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი, ბეზეს კრემს მიეცით სასურველი ფორმა და გამოაცხვეთ 120 გრადუსზე 30 წუთი. შემდეგ დაუწიეთ ღუმელს და 100 გრადუსზე გააჩერეთ 2 1/2 - 3 საათი. დაელოდეთ ღუმელის გაციებას და მერე გამოიღეთ ბეზე, რომ კარგარ გამოშრეს.

გათქვიფეთ ნაღები და მოათავსეთ ბეზეზე. სურვილისამებრ დაუმატეთ ჯემი ან ცოცხალი ხილი. 

გემრიელად!