იტალიური პიცა
იტალიური სამზარეულოიტალიური პიცის ინგრედიენტები:
- ფქვილი 250 გრ
- რძე 150 მლ
- საფუარი 1 ჩ/კ
- შაქარი 0,5 ჩ/კ
- მარილი 0,5 ჩ/კ
- ზეითუნის ზეთი 30 მლ
- Pomi-ს პომიდვრის სოუსი ბაზილიკით 60-70 გრ
- Valio-ს ოლტერმანი გახეხილი 150 გრ
- მოცარელას ნაჭრები 6 ც
- ძეხვი სალჩიჩონი 5-6 ნაჭერი
- ორეგანო
- ზეითუნის ზეთი წიწაკით
ამ ცომით გამოდის 2 ცალი / 6 ნაჭრიანი პიცა
თბილ რძეში ჩავყაროთ შაქარი და საფუარი, დავაყოვნოთ 10 წუთი. საფუარის გააქტიურებამდე დავუმატოთ ზეითუნის ზეთი და დავასხათ ფქვილისა და მარილის მასას.
მოვზილოთ ცომი, ბოლოს გადავუსვათ ზეთი და დავასვენოთ ცომი 30-40 წუთი ამოფუებამდე.
ამოფუებული ცომი გავაბრტყელოთ, გადავუსვათ სოუსი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, მოვალაგოთ მოცარელას ნაჭრები, სალიამი და შევდგათ წინასწარგახურებულ ღუმელში 210 გრადუსზე 12-15 წუთი. ცხობა არეგულირეთ თქვენი ღუმელის შესაბამისად. ცხობის ბოლოს მოაყარეთ ორეგანო და მოასხით წიწაკიანი Zucchi-ს ზეთი.
გემრიელად მიირთვით.