არანჩინი
იტალიური სამზარეულოინგრედიენტები:
• 1 ჭ. ბრინჯი არბორიო
• 2 ს.კ. გირჩის თესლი
• ½ ჭ. გახეხილი მოცარელა
• 1/2 ჭ. გახეხილი გაუდა
• 2 ს.კ. დაჭრილი ისპანახი
• 2 კვერცხი
• 1 1/2 ჭ. საფანელი
• ზეითუნის ზეთი შესაწველად
მომზადების წესი:
მოხარშეთ ბრინჯი 20 წუთის განმავლობაში მარილიან წყალში და გააციეთ.
აურიეთ ერთმანეთში გაუდა, ისპანახი, გირჩის თესლი და მოცარელა.
გააკეთეთ ყველის მიქსის გუნდები, შემოაკარით ბრინჯი და ამოავლეთ საფანელში.
შედგით მაცივარში 1 საათით ან მთელი ღამის განმავლობაში.
შეწვით ფრის აპარატში 4 წუთის განმავლობაში.