წანდილი

ქართული სამზარეულო
clock icon 35 წუთი pie chart icon 361 კალორია

წანდილი

ინგრედიენტები:

• ხორბალი

• თაფლი

• ვანილი

• მოხარშული რძე

• ჟოლო

• მშრალი ხილი

• ქიშმიში

• ნაყინი

• მარილი

პირველ რიგში, ხორბალი მოვხარშოთ დაახლოებით ნახევარი საათით.

მანამ, სანამ მოიხარშება, შეგვიძლია დანარჩენი ინგრედიენტები მოვამზადოთ.

ნიგოზი, მშრალი ხილი და ქიშმიში დავჭრათ წვრილად.

მოხარშულ ხორბალს დავამატოთ თაფლი და ვანილი და ცოტა ხნით ვადუღოთ.

შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი, მშრალი ხილი, ქიშმიში და ერთი მწიკვი მარილი.

გადმოვდგათ ცეცხლიდან და დაველოდოთ გაგრილებას.

კერძი მზადაა სერვირებისთვის.