კარამელის ტარტი
დესერტი

190 გრამი ფქვილი, 125 გრამი "ვალიოს" კარაქი, 50 გრამი შაქარი, 1 კვერცხი
კარამელის სოუსისთვის:
375 გრამი შაქარი
100 გრამი სიროფი
100 გრამი "ვალიოს" კარაქი
150 მილილიტრი ნაღები
მწიკვი მარილი

მოზილეთ ცომი, შეფუთეთ და დაასვენეთ მაცივარში 1 საათით
მოათავსეთ ცომი 20 სანტიმეტრი დიამეტრის ფორმაზე და გააცივეთ 30 წუთით


კარამელისთვის 120 მილილიტრი წყალი, შაქარი, სიროფი. 10-15 წუთი ცეცხლზე შემოდგით და ურიეთ. დაუმატეთ კარაქი, ნაღები და მწიკვი მარილი.
