ისპანახის ნაძვის ხე

შერეული სამზარეულო
clock icon 45 წუთი pie chart icon 503 კალორია

ფენოვანი ცომი 400 გრ.

ხაჭო ,,სავუშკინ’’ 200 გრ.

მოცარელა ,,პასლეკ’’ 200 გრ.

ნიორი 2 კბილი

ისპანახი 300 გრ.

კვერცხი 1 ცალი

სეზამი

მარილი

დაღერრილი წიწაკა

 

მომზადების წესი:

 

მოწალეთ ისპანახი 2-3 წთ.

ჯამში მოათავსეთ ,,სავუშკინის’’ ხაჭო და ,,პასლეკის’’ გახეხილი მოცარელა.

დაუმატეთ გახეხილი ნიორი და მოწალული ისპანახი.

მოაყარეთ დაღერღილი წიწაკა და მარილი.

ფენოვანი ცომისგან გამოჭერით 2 სამკუთხედი.

ერთ ფენაზე წაუსვით მასა.

დაადეთ მეორე ფენა და გაუკეთეთ ,,ტოტები’’.

გადაუსვით კვერცხი და მოაყარეთ სეზამი.

გამოაცხვეთ 200° გრადუსზე 30-40 წთ.