ისპანახის ნაძვის ხე
საახალწლო კერძებიფენოვანი ცომი 400 გრ.
ხაჭო ,,სავუშკინ’’ 200 გრ.
მოცარელა ,,პასლეკ’’ 200 გრ.
ნიორი 2 კბილი
ისპანახი 300 გრ.
სეზამი
მარილი
დაღერრილი წიწაკა
მომზადების წესი:
მოწალეთ ისპანახი 2-3 წთ.
ჯამში მოათავსეთ ,,სავუშკინის’’ ხაჭო და ,,პასლეკის’’ გახეხილი მოცარელა.
დაუმატეთ გახეხილი ნიორი და მოწალული ისპანახი.
მოაყარეთ დაღერღილი წიწაკა და მარილი.
ფენოვანი ცომისგან გამოჭერით 2 სამკუთხედი.
ერთ ფენაზე წაუსვით მასა.
დაადეთ მეორე ფენა და გაუკეთეთ ,,ტოტები’’.
გადაუსვით კვერცხი და მოაყარეთ სეზამი.
გამოაცხვეთ 200° გრადუსზე 30-40 წთ.