დახურული პიცა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 30 წუთი pie chart icon 535 კალორია
მოსამზადებლად დაგჭირდებათ :

650 გრ ფქვილი(უმაღლესი ხარისხის)
250 მლ 40° წყალი
150 მლ ადუღებული წყალი
4 სკ ზეითუნის ზეთი(ჩემს შემთხვევაში ზუჩის ზეითუნის ზეთი
1 ს.კ შაქარი
1 ჩ.კ მარილი
15გრ დაპრესილი საფუარი

შიგთავსისთვის:

თუ გინდათ რომ უუუგემრიელესი გამოგივიდეთ და თუ გაქვთ საშუალება ხარისხიანი ნედლეული შეარჩიეთ .
შიგთავსის რაოდენობა რაც უფრო მეტია მით უფრო გემრიელი და მსუყე გამოვა.ამითომ რაოდენობას არ ჩამოგიწერთ უბრალოდ მასალას გეტყვით რაც გამოვიყენე
1."ელპოზო'ს ხამონი
2."პომის" პომიდვრის პასტა ბაზილიკით( სურვილის მიხედვით გამოიყენეთ სხვა პიმიდვრის პასტა)
3.ყველი გაუდა ( შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ სულგუნით,იმერული ყველით)
4."ელპოზო"ს ულაქტოზო ძეხვი ორი სახეობა
5.რუკოლა
6.ისპანახი
7.მარილი
8.ორეგანო და ბაზილიკი დაღერღილი