საქონლის ხორცის როლები
შერეული სამზარეულოდაძენძილი სულგუნი
ნიორი არაჟანი
ისპანახი
მწვანილები
საქონლის ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და კარგად დავბეგვოთ. მოვაყაროთ პილპილი, მარილი. შუაგულში მოვათავსოთ დაძენძილი სულგუნი, ისპანახის ფოთოლი და გადავახვიოთ. კულინარიული ბაწრით გავკვანძოთ რომ ხორცი მომზადებისას არ გაიხსნას.
შემდეგ დავჭრათ წვრილად ხახვი, ნიორი,ქინძი , ისპანახს მოვაჭრათ ღეროები და უკვე შეგვიძლია გადავიდეთ მომზადებაზე.
ტაფა გავახუროთ ზეთთან ერთად და დავიწყოთ ხორცის შეწვა.
ხორცის შეწვის შემდეგ იგივე ნამწვავში მოვთუშოთ ხახვი, მოვწალოთ ისპანახი, დავუმატოთ მწვანილი, ცოტაოდენი მწვანე აჯიკა. გარნირი მზადაა. გადავიდეთ სერვირებაზე.