პასტა პესტოთი
იტალიური სამზარეულო
25 წუთი
408 კალორია
ინგრედიენტები:
- პომიდორი ჩერი - 1 ჭიქა
- პასტა (მაკარონი) - 1 შეკვრა
- მოცარელა - 1 ჭიქა
- პარმეზანი - 1 ჭიქა (მოსაყრელად)
- პესტოს სოუსი
მომზადების წესი:
პომიდორი ჩერი გაჭერით შუაზე, დაყარეთ ტაფაზე, ზემოდან დააყარეთ მოხარშული და გადაწურული მაკარონი.
მოასხით პესტო სოუსი. გაანაწილეთ გახეხილი მოცარელა. მოაყარეთ 1 ჭიქა გახეხილი პარმეზანი, მოათავსეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში.
სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ კიდევ მეტი პარმეზანი და ბაზილიკის ქორფა ფოთლები.