პასტა კარბონარა
იტალიური სამზარეულო
25 წუთი
630 კალორია
ინგრედიენტები:
- კვერცხის გული - 2 ც
- ნაღები - 200 გრ
- ზეითუნის ზეთი - 10 მლ
- ბეკონი - 100 გრ
- სპაგეტი - 200 გრ
- ყველი პარმეზანი - 100 გრ
მომზადების წესი:
მოხარშეთ მაკარონი.
ზეთში შეწვით დაჭრილი ბეკონი.
კვერცხის გულები ათქვიფეთ, დაამატეთ ნაღები, მარილი, პილპილი, ყველი.
დაამატეთ ბეკონს ტაფაზე. დაბალ ცეცხლზე, გამუდმებული მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე. ცეცხლს არ აუწიოთ, თორემ კვერცხი აიჭრება.
ამ სოუსში ჩაამატეთ გადაწურული, ცხელი მაკარონი და აურიეთ. გადაიტანეთ თეფშებზე. შეგიძლიათ მოაყაროთ ყველი.