ატრია

აზიური სამზარეულო
clock icon 30 წუთი pie chart icon 520 კალორია

ატრია - ჩოუ მე

ინგრედიენტები:

• წინასწარ შემწვარი ატრია

• სტაფილო

• კომბოსტო

• ხახვი

• ნიორი

• მწვანე ხახვი

• სოკო შიტაკე

• ჯინჯერი

ჩინური ღვინო

• სეზამის მარცვლები

• სოდა

• სიმინდის სახამებელი

• ბულიონი

• მარილი

• შაქარი

• არახისის ზეთი

• ხამანცკების სოუსი

• ტერიაკის სოუსი

• ტკბილი ჩირის სოუსი მომზადების წესი

• ატრია მოვხარშოთ ალ დენტეს დონეზე ( 3.5-4 წუთით და გავრეცხოთ ცივ წყალში, რათა დუღილის პროცესიც შევაჩეროთ).

• შემდეგ, დავჭრათ ბოსტნეული.

• გადავიდეთ ხორცის დამუშავებაზე. ( ბარკლის ანათალი საქონლის)

• წვრილად დავჭრათ და დავამატოთ ნახევარი ჩაის კოვზი სოდა, ორი ჩაის კოვზი სიმინდის სახამებელი, ორი ჩაის კოვზი სოიოს სოუსი და ერთი ცალი კვერცხის ცილა.

• ხორცი შევწვათ ზეთში 30 წამით და შემდეგ, გადავწუროთ საცერში.

ვოკში ვასხავთ არაქისის ზეთს და პირველი ვყრით სოკოს, შემდეგ ხახვს, სტაფილოს და ბოლოს - კომბოსტოს. ამას ემატება: ხორცი, შემდეგ დავამატოთ ატრია და ქათმის ბულიონი, ჩინური ღვინო, ტერიაკი, ხამანცკი, სოიოს სოუსები, ტკბილი ჩილი, მწვანე ხახვი და ბოლოს - სეზამის მარცვლები.