ანგუსის სტეიკი
შერეული სამზარეულო
120 წუთი
402 კალორია
მაშ ასე დაგჭირდებათ:
შავი ანგუსის სტეიკი
50 მლ წითელი ყურძნის ძმარი
1 ს/კ ვორჩესტერის სოუსი
1 ს/კ ყურძნის წიპწის ზეთი
2 კბილი ნიორი
1 ჩ/კ ხახვის ფანტელი
მარილი
შავი პილპილი
ეს მარინადი საკმარისია 1 ცალი 500-600 გრამიანი სტეიკის ნაჭრისთვის!
ყველაფერი მოვათავსოთ თასში ავურიოთ, ჩავდოთ ხორცის ნაჭერი და შევდგათ
მაცივარში 1-2 საათით. შეწვწვათ გრილზე ან ტაფაზე კარაქში.
ამასობაში გარნირად შეგვიძლია მოვამზადოთ ფრი. ავადუღოთ 500 მლ ზეთი,
ჩავყაროთ ფრი, და მოვურიოთ როგორც კი ფერს შეიცვლის მზადაა, ამოვიღოთ
თასზე და მოვაყაროთ მარილი.
50 მლ წითელი ყურძნის ძმარი
1 ს/კ ვორჩესტერის სოუსი
1 ს/კ ყურძნის წიპწის ზეთი
2 კბილი ნიორი
1 ჩ/კ ხახვის ფანტელი
მარილი
შავი პილპილი
ეს მარინადი საკმარისია 1 ცალი 500-600 გრამიანი სტეიკის ნაჭრისთვის!
ყველაფერი მოვათავსოთ თასში ავურიოთ, ჩავდოთ ხორცის ნაჭერი და შევდგათ
მაცივარში 1-2 საათით. შეწვწვათ გრილზე ან ტაფაზე კარაქში.
ამასობაში გარნირად შეგვიძლია მოვამზადოთ ფრი. ავადუღოთ 500 მლ ზეთი,
ჩავყაროთ ფრი, და მოვურიოთ როგორც კი ფერს შეიცვლის მზადაა, ამოვიღოთ
თასზე და მოვაყაროთ მარილი.