საქონლის ხორცის როლები

შერეული სამზარეულო
clock icon 45 წუთი pie chart icon 501 კალორია

დაძენძილი სულგუნი

საქონლის ხორცი

ნიორი არაჟანი

ისპანახი

მწვანილები

 

საქონლის ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და კარგად დავბეგვოთ. მოვაყაროთ პილპილი, მარილი. შუაგულში მოვათავსოთ დაძენძილი სულგუნი, ისპანახის ფოთოლი  და გადავახვიოთ.  კულინარიული ბაწრით გავკვანძოთ რომ ხორცი მომზადებისას არ გაიხსნას.

შემდეგ დავჭრათ წვრილად ხახვი, ნიორი,ქინძი , ისპანახს მოვაჭრათ ღეროები და უკვე შეგვიძლია გადავიდეთ მომზადებაზე.

ტაფა გავახუროთ ზეთთან ერთად და დავიწყოთ ხორცის შეწვა.

 

ხორცის შეწვის შემდეგ  იგივე ნამწვავში მოვთუშოთ ხახვი, მოვწალოთ ისპანახი, დავუმატოთ მწვანილი, ცოტაოდენი მწვანე აჯიკა. გარნირი მზადაა. გადავიდეთ სერვირებაზე.