სალათა თევზის ფილეთი

შერეული სამზარეულო
clock icon 20 წუთი pie chart icon 245 კალორია
დაგვჭირდება:

თევზი/ლეროი/კალმახი კანისა და ფხის გარეშე 2 ც
კარაქი /Arla/ "ლურპაკი"  ნივრით  50 გრ
ზეითუნის /Zucchi/ ექსტრა ვირჯინი -3 სკ
Arla"აპეტინა" ზეთში 1 ქილა
სიმინდი/Juan Jose Jimenez/ტკბილი სიმინდი კონსერვში 1/2 ქილა
ავოკადო 1/2 ც
სალათის ფურცელი 1 დიდი კონა
კიტრი 2 ც
ბოლოკი 2 ც
იასამნისფერი ხახვი 1 ც
ცერეცო 2 ღ
ქინძი 2 ღ
ლიმონის წვენი 3 სკ
მარილი გემოვნებით
შავი პილპილი გემოვნებით


პირველ რიგში თევზის ფილეს ორივე მხრიდან მოვაყაროთ მარილი და შავი პილპილი. გავაცხელოთ ტაფა და შევწვათ  ფილე ნივრიან კარაქში ორივე მხრიდან 3-3 წუთი.

ცალკე მოვამზადოთ თევზისთვის დრესინგი.  3 სკ ლიმონის წვენს დავუმატოთ 3 სკ ზეითუნის ზეთი და წვრილად დაჭრილი 2-2 ღერი ცერეცო და ქინძი. შემწვარ თევზის ფილეს მოვასხათ დრესინგი და დავაყოვნოთ სანამ სალათას ავაწყობთ.

დავჭრათ სალათის ფურცელუ, კიტრი, ხახვი, ბოლოკი და ავოკადო. მოვათავსოთ თასში, დავუმატოთ სიმინდი და აპეტინა ზეთში. კარგად ავურიოთ დავადოთ თევზი და გემრიელად მივირთვათ.