ღორის კანჭი კარტოფილის გარნირით
შერეული სამზარეულო1 ღორის კანჭი Beretta
1 კგ კარტოფილი
3 დაფნის ფოთოლი
3-4 ს.კ ზეითუნის ზეთი
მარილი, ორეგანო, პაპრიკა გემოვნებით
გავთალოთ კარტოფილი და დავჭრათ კუბებად, მოვხარშოთ მარილწყალში დაფნის ფოთლებთან ერთად, მზადყოფნამდე.
გავაცხელოთ ღუმელი 200 გრადუსზე. მოხარშულ კარტოფილს გადავუწუროთ სითხე, გადავიტანოთ საცხობ ლანგარზე და მოვასხათ ზეთი, მოვაყაროთ მარილი, ორეგანო და პაპრიკა, ავურიოთ და შევდგათ ღუმელში 10 წუთით.
დროსი გასვლის შემდეგ, გამოვიღოთ ლანგარი, კარტოფილთან ერთად მოვათავსოთ ბერეტას კანჭი (რომელსაც მხოლოდ 15 წუთი გაცხელება სჭირდება) და დავაბრუნოთ ღუმელში 15 წუთით.
გემრიელად მიირთვით!