პასტა ამატრიჩიანა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 15 წუთი pie chart icon 608 კალორია

  • Delverde-ს პასტა - 1 შეკვრა
  • Elpozo-ს ბეკონი - 4 ნაჭერი
  • Granarolo-ს პარმეზანი - 40 გ
  • პომიდორი - 1 ც.
  • Bottega-ს შარდონე 100 - 200 გ
  • დაღერღილი წიწაკა

 

მოვამზადოთ ინგრედიენტები. პომიდორს გავაცალოთ კანი და დავკეპოთ. გავხეხოთ პარმეზანი. დავჭრათ ბეკონი და მოვხარშოთ პასტა.

ბეკონი მოვხრაკოთ ტაფაზე. დავამატოთ ღვინო და ამოვაორთქლოთ. დავამატოთ პომიდორი, დაღერღილი წიწაკა და პილპილი.

გადმოვიღოთ პასტა ტაფაზე ისე, რომ გადავაყოლოთ ცოტა წყალი ქვაბიდან, ოდნავ დავაშროთ და მოვაყაროთ პარმეზანი ტაფაშივე, შევასქელოთ და გადმოვიღოთ თეფშზე.