ლაზანია
იტალიური სამზარეულო
40 წუთი
335 კალორია
ინგრედიენტები:
- 500 გრ. ძროხის ფარში
- 1 თავი თეთრი ხახვი
- ნიორი
- Pomi-ს პომიდვრის სოუსი
- 350 გრ. რიკოტა
- 2 კვერცხი
- ფორთოხლის ცედრა
- მარილი
- პილპილი
- 100 გრ. Granarolo-ს პარმეზანი
- ლაზანიას ფირფიტები
- Zucchi-ს ზეითუნის ზეთი
ინგრედიენტებს ვამატებთ მითითებული რიგითობის მიხედვით.
ლაზანია ცხვება 180 გრადუსზე, 30 წუთი ფოლგაში გახვეული და 10-20 წუთი ფოლგის გარეშე, სანამ ზედაპირი არ მოიბრაწება.