პასტა ა ლა პუტანესკა

იტალიური სამზარეულო
clock icon 20 წუთი pie chart icon 593 კალორია

ინგრედიენტები:

  • პომიდორი - 2 ც
  • Riscossa-ს პასტა პენე - 1 შეკვრა
  • ცხარე, წითელი წიწაკა - 1 ც
  • მწვანე ზეთისხილი - 100გ
  • შავი ზეთისხილი - 50გ
  • ნიორი - 1 კბილი
  • Melis-ს კაპერსი - 1 ს.კ.
  • ანჩოუსი - 3 ნაჭერი
  • Scavi And ray-ს ზეითუნის ზეთი.
  • ორეგანო

 

მოვხარშოთ პასტა.

დავჭრათ ინგრედიენტები: კანგაცლილი და გულამოცლილი პომიდორი, ცხარე წიწაკა, მწვანე და შავი ზეთისხილი, ნიორი, კაპერსი და ანჩოუსი.

ტაფაზე მოვასხათ ზეთი და მოვხრაკოთ ნივრის, კაპერსის და ანჩოუსის ბაზა. დავამატოთ წიწაკა. როგორც კი მიწვას დაიწყებს და იგრძნობთ თევზის არომატს, დავამატოთ პომიდორი, პასტას ნახარში 2 ჩამჩა, ორეგანო და მოვთუშოთ.

ბოლო ეტაპზე დავამატოთ ზეთისხილი, ამოვუროთ და ავურიოთ მოხარშული პასტა. შევასქელოთ ოდნავ და გადმოვიღოთ თეფშზე.

გემრიელად მიირთვით.