კრემ ბრულე

ფრანგული სამზარეულო
clock icon 50 წუთი pie chart icon 286 კალორია
  • 750 მლ Sterilgarda-ს 36%-იანი ნაღები
  • 5 კვერცხი
  • ვანილისა და შაქრის პუდრა
  • 115 გრამი შაქარი

ქვაბში ჩავასხათ 750 მლ ნაღები. დავდგათ ცეცხლზე, ჩავამატოთ ვანილისა და შაქრის პუდრა და კარგად ვადუღოთ

5 კვერცხის გულს დავამატოთ 115 გრამი შაქარი და ავთქვიფოთ.

 

გავაგრილოთ მოდუღებული ნაღები და ავურიოთ კვერცხში ნელ-ნელა

დავაბლენდეროთ შაქარი, რათა მოგვიანებით მოვაყაროთ დესერტს.

 

ნაღები გადავანაწილოთ სამ ფორმაში და ჩავდგათ ცეცხლგამძლე კონტეინერში,  რომელშიც ჩავასხამთ ადუღებულ წყალს ნახევრამდე. შევდგამთ ღუმელში 35-40 წუთით, 160 გრადუსზე.

 

გამოვიღოთ კრემ ბრულე ღუმელიდან და გავაგრილოთ.

 

მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და დავაკარამელიზიროთ, ისე რომ არ მიგვეწვას. გაცივების შემდეგ ზედაპირი უნდა ტყდებოდეს.