გარდა ამისა, ყავის მარცვლების მოხალვის ხელოვნება ღრმად არის ჩადებული Starbucks-ის მემკვიდრეობაში. მათი სპეციალისტები ავითარებენ სპეციფიკურ მიდგომებს თითოეული ყავის ჯიშისთვის, რის გამოც საბოლოო შედეგი უნიკალური გემოები და არომატებია, რომლებიც ხიბლავს ყავის მოყვარულებს.
ყავის მარცვლების მოპოვების შემდეგ, ისინი იგზავნება Starbucks-ის ობიექტებში, მათ შორის Starbucks Reserve Roasteries-ში.
Starbucks-ში დასაქმებული პროფესიონალები ექსპერტები არიან ყავის მოხალვის ხელოვნებაში. ისინი საგულდაგულოდ შეიმუშავებენ მოხალვის ექსკლუზიურ ტექნიკებს თითოეული ყავის წარმოშობისთვის, რათა გამოავლინონ საუკეთესო გემოები და არომატები.
Starbucks ხშირად ხალავს ყავის მარცვლებს მცირე პარტიებში ხარისხისა და კონსისტენციის შესანარჩუნებლად. ეს მიდგომა საშუალებას აძლევს მათ უფრო ზუსტად გააკონტროლონ დამუშავების პროცესი.
Starbucks გთავაზობთ მოხალვის დონის მრავალფეროვნებას, დაწყებული ღიადან მუქამდე. მსუბუქად მოხალული ინარჩუნებს ყავის წარმოშობის უნიკალურ არომატს და მახასიათებლებს, ხოლო მუქი მოხალული უფრო თამამი, შებოლილი ნოტებია.