ღვინისა და ვაშლის ძმარი - რა უნდა იცოდეთ ხარისხიანი პროდუქტის შესარჩევად
ძმარი ათასწლეულებია ადამიანის კვების ნაწილია, მაგრამ ბევრმა არ იცის, რით განსხვავდება ხარისხიანი პროდუქტი ჩვეულებრივისგან. „ევროპროდუქტის" თაროებზე ღვინისა და ვაშლის ძმრის ათეულობით სახეობას ნახავთ - ზოგი ტრადიციული მეთოდებით მზადდება და თვეების განმავლობაში ძველდება, ზოგი კი ინდუსტრიულად, რამდენიმე დღეში მიიღება.
ამ ბლოგში ვისაუბრებთ ძმრის წარმოების მეთოდებზე და იმაზე, როგორ ავარჩიოთ ხარისხიანი პროდუქტი. განვიხილავთ ღვინისა და ვაშლის ძმრის თავისებურებებს, ეტიკეტზე მითითებული ინფორმაციის მნიშვნელობას და პროდუქტის გამოყენებას ქართულ სამზარეულოში.