ბევრი მკვლევარი ვარაუდობს, რომ, მას შემდეგ, რაც უთვალავი წლის წინ ჩვენი წინაპრების რაციონში ხორცი გამოჩნდა, ამან ხელი შეუწყო ადამიანის ტვინის ზრდას, კომუნიკაციის უნარების გაძლიერებასა და ქვის ხელსაწყოების უფრო ეფექტურად გამოყენებას.
ამ პრეისტორიული პერიოდიდან დღემდე, ხორცს არ დაუკარგავს მოწინავე როლი ადამიანების ცხოვრებაში.
რაც შეიცვალა არის ის, რომ ტვინის გაზრდილი შესაძლებლობები დაგვეხმარა მოგვეფიქრებინა პროდუქტის ახალ-ახალი კატეგორიები, რამაც განაპირობა, რომ ხორცი უფრო მრავალფეროვანი ასორტიმენტით ყოფილიყო ჩვენს რაციონში.
რაც მთავარია, ძველი დროისგან განსხვავებით, გავიაზრეთ, რომ აუცილებელია წარმოების ხარისხისა და სტანდარტების დაცვა.
დღეს ძალიან დიდი ყურადღება ექცევა პროდუქციის სწორ წარმოებას. ევროპული უმაღლესი ხარისხის ხორცპროდუქტები საქართველოში ევროპროდუქტში შეგხვდებათ.
აქ წარმოდგენილი ბრენდები დამზადების სპეციფიკური ტექნოლოგიებით დღემდე ლიდერობენ მსოფლიო ბაზარზე. გარდა ასე ყურადსაღები ხარისხისა, ევროპროდუქტის ქსელში არსებული ნაწარმი ქართულ ბაზარზე მრავალფეროვნებითა და სიუხვით გამოირჩევა.
სანამ დეტალებში შევალთ, მანამდე მოგახსენებთ პროდუქტის თვისებების შესახებ.